Nellie Benner

/

Nellie Benner (Landsmeer, 19 november 1986) is actrice en presentatrice.

In 2009 zet Nellie zowel haar familie als de filmwereld op zijn kop met haar spraakmakende rol in de film Vlees. Deze film gooit internationaal hoge ogen. Zo is deze controversiële film onder andere te zien in New York, Sint Petersburg en Berlijn. Hierna volgen verschillende rollen in onder andere de jeugdseries Tien Torens Diep en Koen Kampioen.

Na de middelbare school besluit Nellie creatieve therapie te gaan studeren, met als specialisatie drama. Tijdens haar studie weet ze de rol van Neeltje in Neonletters naast Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven te bemachtigen. Komedie blijkt Nellie goed te liggen. In plaats van één aflevering blijft ze het hele seizoen.

Na dit avontuur krijgt ze één van de hoofdrollen in de magische serie Het huis Anubis en kruipt Nellie in de huid van de diva Hester van Vleuten.

Nadat ze haar studie heeft afgerond doet ze haar blonde haar eer aan en vertolkt ze een van de hoofdrollen in de serie Bonkers als ‘Blondje’. Tevens volgen diverse gastrollen in onder andere Feuten, Aaf, Mannenharten en Finn.

In 2013 wordt Nellie de opvolgster van de bekende Cora van Mora, haar nichtje, Flora van Mora. Naast acteren was Nellie 2014 werkzaam als presentatrice bij het muziek station Wildhitz, waarin ze programma’s maakte als de Wildhitz Miniparty en schreef ze columns waarin humor, glamour, seks en zelfvertrouwen centraal staan.

Sinds september 2016 is Nellie een van de drie gezichten van het nieuwe NPO3 Drugslab. Een online programma waar de drie presentatoren allerlei drugs gaan uittesten voor de camera.

Wilt u Nellie Benner boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Nellie is Eline: eline@amillionfaces.nl