Quinty Misiedjan

/

Quinty Misiedjan (Amsterdam, 8 september 1996), beter bekend als Quinsding op het internet en voornamelijk actief als YouTuber, presentatrice en actrice.

Na het behalen van haar VWO diploma werd Quinty uitgeloot voor de studie Geneeskunde en besloot ze te beginnen aan een YouTube kanaal. Eind 2014 begon dit al langzaam aan op te bouwen, maar vanaf begin 2015 is zij actief bezig met het maken van content voor haar kanaal Quinsding.

Op haar YouTube kanaal zie je Quinty op haar best. Quinsding is een YouTube kanaal gevuld met herkenbare situaties; comedy sketches, samenwerkingen met andere YouTubers, maar allerbelangrijkst veel vrolijkheid. Alle video’s worden volledig door Quinty zelf gemaakt en al snel werkt ze zich naar de top van de Nederlandse YouTube community.

Quinty werd hierdoor al snel opgepikt door merken als Vodafone waarmee zij mooie samenwerkingen heeft gedaan en Netflix die haar als influencer grootheden heeft laten interviewen.

Naast haar YouTube kanaal is Quinty presentatrice van ‘Zapp Skills’ en presenteert ze ‘Club Hub’ op YouTube, een show waar alles wat zich op social media en televisie afspeelt wordt besproken.

In 2019 presenteerde Quinty de VEED Awards, dé award show voor de Nederlandse YouTubers.

De kracht van Quinty zit in de positiviteit waarmee ze haar video’s benaderd en de manier waarop ze haar volgers oproept en inspireert hetzelfde te doen

Wilt u Quinty Misiedjan boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Quinty is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl