Quinty Misiedjan

/

Quinty Misiedjan (Amsterdam, 8 september 1996), beter bekend als Quinsding op het internet en voornamelijk actief als YouTuber/Snapchatter/Vrolijk mens.

Na het behalen van haar VWO diploma werd Quinty uitgeloot voor de studie Geneeskunde en besloot ze te beginnen aan een YouTube kanaal. Eind 2014 begon dit al langzaam aan op te bouwen, maar vanaf begin 2015 is zij actief bezig met het maken van content voor haar kanaal Quinsding.

Quinsding (meer dan 64.000 abonnees) is een YouTube kanaal gevuld met herkenbare situaties; comedy sketches, samenwerkingen met andere YouTubers, maar allerbelangrijkst veel vrolijkheid. Alle video’s worden volledig door Quinty zelf gemaakt.

Op haar kanaal heeft ze verschillende themavideo’s. In “Goodmonday Vlogs” neemt ze publiek elke maandag mee naar vette events of toffe momenten in haar leven, een vlog dus.”Gewoon Quinsding” zijn de video’s met maar 1 doel, namelijk anderen laten lachen. En op “Whatever Friday” gebeurt whatever, whenever. Zoals de #Quinsflix serie, in samenwerking met Netflix.

Naast YouTube, is Quinty het gezicht van het snapchat kanaal van Vodafone & één van de 3 gezichten in het NPO3 programma “Superbrein”.

Wilt u Quinty Misiedjan boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Quinty is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl