Rens Polman

/

Rens Polman (4 november 1991) is presentator, editor en muzikant.

Rens Polman werd bekend van het muzikale duo ‘Lieve Bertha’. Samen met Koen Brouwer maakte hij onder dezelfde naam positieve video’s voor zowel YouTube als BNN 101TV. Hiermee propageren zij hun visie op het leven: kijk buiten de normale kaders en durf je dromen na te jagen.

In 2015 maakte Polman voor 3Lab het programma Rauwkost, waarna het een vervolg kreeg op YouTube en de website van de NPO. In 2016 werd Rens samen met Quinty Misiedjan, Britt Scholte en Niels Oosthoek, het gezicht van de War Child Kidsclub. Hiermee komt hij op een creatieve manier op voor oorlogskinderen door video’s te maken voor kinderen in Nederland.

In september 2016 werd Rens één van de drie gezichten van het internationale BNN-programma ‘Drugslab’. Een online programma waar de drie presentatoren verschillende drugs testen om zo de effecten op het menselijk lichaam te achterhalen. Na het presenteren bij ‘Drugslab’ was Rens op NPO3 te zien als presentator bij het succesvolle programma ‘Spuiten En Slikken’.

Sinds 2018 is hij samen met Pieter Busman een YouTube kanaal begonnen genaamd ‘Makkertjes!’ Waarin zij elke week op zoek naar bizarre verhalen, en verrassen een willekeurig bedrijf met een zelfgemaakte radiocommercial.

Wilt u Rens Polman boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Rens is Susa: susa@amillionfaces.nl