Rijk Hofman

/

Rijk Hofman (Vlaardingen, 25 april 1997) is YouTuber en presentator.

Rijk weet in een razend tempo een online doelgroep aan zich te verbinden. Nadat hij een vakantie vastlegde met zijn camera kwam Rijk erachter dat zijn interesse ligt bij het vloggen. Hierdoor begint hij in 2016 zijn eigen YouTube kanaal, waar hij verschillende challenges doet en waar je een kijkje in zijn leven neemt.

Zijn lichtelijke sarcastische humor en jonge-honden-enthousiasme is verfrissend.

Rijk heeft zijn naam verbonden aan de Vodafone Snapchat Crew, daarnaast wordt hij ingezet als vlogger voor BNN’s Proefkonijnen en heeft hij voor het YouTube kanaal van Liptop Ice Tea op festivals gestaan om verslag te doen.

Naast Kay Nambiar heeft Rijk Hofman zich in de zomer van 2017 ook aangesloten als vast gezicht bij MTV. Rijk maakt met zijn scherpe humor onder de naam MTV NOW content, zoals festivalreports, interview met nationale- en internationale artiesten, Snapchat-verslagen, Instagram Stories en livestreams voor de online MTV-platformen in Nederland en Belgiƫ.

Ook sluit Rijk zich aan als presentator bij het YouTube kanaal Concentrate Bold van RTL. Een kanaal met de vetste en meest ‘BOLD-e’ video’s. Hier is hij o.a. te zien in de serie ‘Boeiend’, waar spraakmakende gasten 12 uur lang geboeid worden aan een host van Concentrate en gaat hij zware lichamelijke challenges aan in ‘Untrained.’

Sinds 2019 is Rijk de presentator van het MTV programma ‘Je Moeder’, waar bekende influencers elkaar uitdagen door midden van je moeder-grappen. De show wordt uitgezonden op het YouTube kanaal van MTV. Daarnaast is Rijk ook een van de kandidaten van het populaire survival programma Expeditie Robinson 2019.

De agent van Rijk is Iris Blom: Iris@amillionfaces.nl