Robbert Rodenburg

/

Robbert Rodenburg (11 februari 1998) is een online personality, presentator en acteur.

Robbert begint als vrolijk kind al met het opvoeren van toneelstukjes thuis en op school. Hij is hier zo gedreven in, dat zijn ouders hem uiteindelijk aanmelden bij een toneelgroep. Robbert besluit vervolgens om zich te focussen op film en televisie en speelt kleine gastrollen in verschillende televisie programma’s zoals: ‘Brugklas’ van AVROTROS (2014) en de NET5 serie ‘Dokters’ (2012)

Robbert behaalt in 2014 zijn VMBO diploma en is op dat moment druk bezig met zijn toelating tot FAAAM (Film Actors Academy Amsterdam). Na een strenge selectie wordt hij aangenomen. Hij volgt de opleiding twee jaar waarna hij besluit om te stoppen omdat hij zich volledig wil focussen op het acteren. Hij krijgt in 2017 een bijrol in de bioscoopfilm ‘Storm’ van Dennis Bots en in de ZAPP serie ‘De Vloek van Pegasus’.

Robbert combineert zijn acteren met zijn carriere als influencer waarin hij blogt over mode- en lifestyle. Met zijn voorliefde voor social media bouwt hij de afgelopen jaren een grote following op via zijn Instagram. Hij werkt samen met nationale en internationale merken als Calvin Klein, Reebok, Scotch and Soda, Puma en OPPO. Hij geeft zijn volgers een kijkje in zijn dagelijkse werkzaamheden, neemt ze mee op verre reizen en maakt ze aan het lachen met zijn alter ego – Pjotr.

Robbert is naast zijn online carriere sinds 2018 ook te zien in de hit serie van de KRO-NCRV ‘Spangas’.

Sinds 2020 heeft Robbert ook zijn eigen Youtube format: “Open Kaart” waarin hij onder andere Bizzey, Bilal Wahib en Maxime Meiland interviewt.

Wilt u Robbert boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Robbert is Lisa Stevens: lisastevens@amillionfaces.nl