Stefan de Vries

/
Stefan de Vries (1 september 1995) is een razend populaire online content creator.

Hij is al zo lang hij zich kan herinneren bezig met het maken van video content. Een van de beste beslissingen van zijn leven was dan ook om in 2016 het besluit om de filmpjes die hij met zijn klasgenootjes maakte, op Instagram te gaan zetten. Nu zo een 2,5 jaar later en inmiddels bijna 220.000 volgers verder en bekroond met een VEED award “Beste instagrammer” is hij niet meer weg te denken van het platform. Maar hij is nu ook bezig met uitbreiden richting O.A. Youtube waar hij met zijn nieuwe serie “Potje rijden” grote stappen maakt.

In de zomer van 2018 rondde hij zijn opleiding “Audio visueel vormgeven” af. Hier heeft hij ontdekt dat hij niet alleen achter de schermen, maar juist ook voor de camera zich heel erg op zijn plek voelt. Dit blijkt uit zijn instagram video’s maar ook velen andere klussen die hij inmiddels al heeft gehad.

Zo is Stefan in 2016 tussen alle 500 auditanten uitgeplukt om de nieuwe Gogo reis reports te presenteren. Dit doet hij nu al 3 jaar op rij met veel succes en sinds kort zijn ook Britt Scholte, Kaj van der Voort, Moïse Trustfull en Amber Delil daarbij aangesloten. Ook zijn er daardoor vele andere presentatie klussen op zijn pad gekomen voor O.A. AT5 en Radio 538.

Wat Stefan zo een unieke presentator maakt is dat hij mee kan denken vanuit de edit. Door zijn ervaring als regisseur en editor die hij onder andere heeft opgedaan op school en in zijn eigen filmprojecten, weet hij wat werkt op beeld en is hij makkelijk te regisseren.

Interesse in Stefan? Neem contact op met de agent van Stefan: rose@amillionfaces.nl