Stijn van Vliet

/

Stijn van Vliet (Utrecht, 29 april 1991) is programmamaker, presentator en komiek.

Vanaf zijn dertiende is Stijn al bezig met theater en het maken van programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden Daan Boom en Jasper Demollin de nationale Kunstbende prijs met absurdistisch cabaret. In 2009 won hij de prijs voor beste acteur tijdens het 48 hour film festival voor zijn rol in ‘Onscherp’.

In 2009 ging Stijn Algemene Sociale Wetenschappen studeren in Utrecht. Tijdens zijn studie werd hij ook aangenomen op de BNN University en maakte hij programma’s voor 101.tv en DUB. Hij combineerde zijn interesses met plezier wat uiteindelijk leidde tot het programma ‘Streetlab’.

Samen met jeugdvrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Tim Sender is hij al een paar jaar zoet met het semi-wetenschappelijkeprogramma Streetlab voor de KRO-NCRV op NPO 3. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden zij onlangs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

In het programma Streetlab probeerde Stijn onder andere mee te voetballen bij zowel FC Utrecht als Schalke ’04. Hieruit bleek zijn liefde voor sport en televisie maken. Door wederom zijn passies te combineren is Stijn ook gaan presenteren voor het sportprogramma van KPN, ‘Clubhuis 16’.

Verder presenteert Stijn ‘Tante Joke Karaoke’ optredens. Het concept is heel simpel: Het publiek zingt, de band speelt. De Tante joke karaoke band toert door het hele land.

Wilt u Stijn van Vliet boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Stijn is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl

Foto’s gemaakt door:
Marie Wanders
Stijn Ghijsen
Liv Ylva