Tim Senders

/

Tim Senders (Utrecht, 25 juni 1990) is acteur en presentator.
Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te touren.

In 2012 is Tim afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam. Hij was onder andere te zien in de familie voorstelling ‘Draak in Huis’ en in de Parade voorstelling ‘Super Magnifique’ van Toneelgroep Oostpool, onder regie van Marcus Azzini. Met zijn collega’s Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormen zij samen in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ‘ZO’ op Veronica. Humoristische video’s waarin zij de saaie dagelijkse dingen in het leven oplossen met een leuker alternatief.

Daarop volgend werkten zij aan een nieuw programma ‘Streetlab’. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Streetlab werd voor het eerst vertoond tijdens TVlab.

Naast tv bereiken de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun 2de seizoen behaalde zij een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring en zorgden deze jonge makers voor veel opschudding in het televisielandschap. Streetlab gaat nog steeds volop door met het maken van hun komische programma.

Wilt u Tim Senders boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Tim is Lisa: lisastevens@amillionfaces.nl