Worsten van Babel

/

Hugo Kennis, Jasper Gottlieb en Marius Gottlieb, een berucht kook trio dat een online kookprogramma maakt en culinaire theatershows opvoert onder de naam Worsten van Babel. Drie vrienden die ontzettend veel van eten houden.

“We hebben dus ook een kookprogramma gemaakt. Omdat het allemaal niet zo serieus hoeft. Oké misschien niet een maak-het-lekker-zelf kookprogramma, maar meer een om te laten zien dat je gewoon lekker moet experimenteren in bed. En in de keuken.”

Voor hun kookblog De Worsten van Babel laten Hugo Kennis, Marius Gottlieb en Jasper Gottlieb zien dat koken niet zo serieus hoeft te zijn maar dat je juist moet experimenteren! Met natuurlijk een knipoog naar alle kookprogramma’s die je normaal gesproken ziet.

Tegenwoordig is ‘Worsten van Babel’ een heus televisieprogramma op 24Kitchen. De jongens gaan in ‘De Worsten van Babel on Tour’ op een culinaire reis door Europa. Dit was een groot succes waarop ‘De Worsten van Babel op de camping’ volgde. Waar zij elke week met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings rijden op zoek naar ingrediënten om een origineel en smakelijk camping maaltje te maken. Op elke camping verzamelen De Worsten de ingrediënten voor een gerecht bij de gasten, in ruil voor een plekje aan tafel.

De jongens van de Worsten van Babel zijn via A Million Faces te boeken als acteur, boyband, presentator, kok, culinair expert, host of dagvoorzitter. Ook kunnen ze voor u filmpjes op maat maken! En lezen ze graag kinderen voor.

Wilt u de Worsten van Babel in zijn geheel of individueel boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van de jongens van de Worsten van Babel is Anne: anne@amillionfaces.nl