Worsten van Babel

/

Hugo Kennis, Jasper Gottlieb en Marius Gottlieb maken geestige kookvideo’s en kookprogramma’s onder de naam Worsten van Babel.

Voor hun kookblog De Worsten van Babel laten Hugo Kennis, Marius Gottlieb en Jasper Gottlieb zien dat koken niet zo serieus hoeft te zijn, experimenteer! Ze drijven de spot met kookprogramma’s, maar “niet met eten”.

Ze zeggen er zelf over: “We hebben dus ook een kookprogramma gemaakt. Omdat het allemaal niet zo serieus hoeft. Oké misschien niet een maak-het-lekker-zelf kookprogramma, maar meer een om te laten zien dat je gewoon lekker moet experimenteren in bed. En in de keuken.”

Tegenwoordig is ‘Worsten van Babel’ een heus televisie programma en is te zien op 24Kitchen. De jongens gaan in ‘De Worsten van Babel on Tour’ op een culinaire reis door Europa. Dit was een groot succes waarop ‘De Worsten van Babel op de camping’ volgde. Waarin de jongens met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings rijden. Zij laten zien hoe je originele, simpele en smakelijke camping maaltijden kunt bereiden.

Je zou deze jongens natuurlijk ook kunnen kennen van Spangas. Maar ze kunnen dus ook echt vet goed koken!

De jongens van de Worsten van Babel zijn via A Million Faces te boeken als acteur, boyband, presentator, kok, culinair expert, host of dagvoorzitter. Ook kunnen ze voor u filmpjes op maat maken! En lezen ze graag kinderen voor.

Wilt u de Worsten van Babel in zijn geheel of individueel boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van de jongens van de Worsten van Babel is Rose: rose@amillionfaces.nl