Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 16 mei 1988) is make-up artist, hairstylist, YouTuber en schrijfster

Met een missie om iedere vrouw het gevoel te geven mooi en aantrekkelijk te zijn, begon Xelly haar carrière. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze op haar YouTube kanaal belangrijke tips en tricks rondom het thema make-up en haarstyling.

Voor shoots en shows reist Xelly de hele wereld over en haalt ze haar inspiratie overal vandaan. Xelly is de visagiste en haarstyliste van vele celebrities als Sylvie Meis, Nicolette van Dam, Yolanthe Sneijder-Cabau en Lieke van Lexmond. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Talkies en Grazia en had een tweewekelijks item bij Life4you, het zeer succesvolle RTL 4-tv-programma van Carlo en Irene.

“Ik hoop dat ik jouw inspireer met dit boek, maar ik hoop nog meer dat je voor de spiegel gaat staan en je laat inspireren door jezelf. Je bent op je mooist als je weet wie je bent en daar blij mee bent.” In 2016 verscheen haar bestselling debuut boek ‘Make-up’. Een boek waar al Xelly’s tips op gebied van make-up gebundeld zijn. Na het succes van haar eerste boek heeft Xelly nog twee boeken mogen uitbrengen ‘Hair’ en ‘I Look Shit Today’.

Xelly is een enthousiaste en ervaren spreker en geeft lezingen en workshops als Beauty Expert op verschillende events.

Wilt u Xelly boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Xelly is Rosa: rosa@amillionfaces.nl