Yara Michels

/

Yara Michels (7 juni 1989) is fashionblogger en YouTuber.

Op haar zeventiende verhuisde Yara naar Amsterdam, klaar voor een studie aan de UvA met een koffer vol tijdschriften. Kort daarna begon ze een van de eerste modeblogs van Nederland vanuit haar studentenkamer. Puur vanuit nieuwsgierigheid en zonder een masterplan – maar al snel had ze duizenden volgers over de hele wereld, van Zweden tot Japan.

Nu blogt Yara fulltime en werkt ze met internationale topmerken als H&M, Chanel, G-Star en Levi’s. Een jaar geleden switchte Yara als een van de eerste modebloggers van persoonlijk stijldagboek naar een girlpower-platform met de nadruk op mode en carrière. CHAPTER FRIDAY geeft een kijkje achter de schermen in de mode industrie en sleepte al snel een prestigieuze Bloglovin’ Award in de wacht in New York.

Vanaf haar vijftiende assisteerde Yara bij een communicatiebureau en al voor het behalen van haar universitaire master in Corporate Communication ging ze aan de slag als vaste schrijver voor modetijdschrift ELLE. Op haar tweeëntwintigste bracht ze samen met haar vader het marketingboek Focus op Fans uit, dat genomineerd werd voor de Marketing Literatuurprijs van dat jaar.

Yara is een enthousiaste en ervaren spreker en gaf lezingen over bloggen, Social Media en mode op events voor onder meer Zalando, Unilever en Hema. Ze organiseert zelf Blog workshops, schrijft als freelancer en ondersteunt grote bedrijven bij het uitwerken van een onderscheidende online-strategie. Ook zat Yara in de jury van Xite zoekt VJ.

Sinds kort heeft Yara ook haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatst ze  2 keer per week een nieuwe video over mode, carrière, een Q&A of een vlog.

Wilt u Yara Michels boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Yara is Rosa: rosa@amillionfaces.nl