Yara Michels

/

Yara Michels (7 juni 1989) is fashion- en lifestyle blogger, YouTuber, televisie presentatrice, schrijfster en hoofdredacteur van LINDA.meiden.

Acht jaar geleden startte zij als één van de eerste in Nederland met een succesvol modeblog – ‘This Chick’s Got Style’. Ze heeft een enorme passie voor het creëren van online content en is oprichtster van het online lifestyle platform ‘Chapter Friday!’ met artikelen over carrière, mode en interieur.

Tijdens haar studie communicatiewetenschappen aan de UVA ging Yara aan de slag als vaste schrijfster voor het modetijdschrift ELLE. Op haar tweeëntwintigste bracht ze samen met haar vader het marketingboek Focus op Fans uit dat genomineerd werd voor de Marketing Literatuur prijs van dat jaar.

Yara is een selfmade woman en een inspiratie voor jonge ambitieuze vrouwen. Ze werkt onder andere samen met nationale en internationale topmerken als L’Oréal, H&M, Topshop, de Bijenkorf en Fred de la Bretoniere.

Op haar YouTubekanaal geeft Yara met haar wekelijkse vlogs een kijkje in haar leven als mode professional. Daarnaast post ze elke week een video met modetips, shoplogs, fashion trends, interieurinspiratie en nog veel meer.

Naast haar online carrière is zij ook op televisie regelmatig te zien als lifestyle -en modedeskundige bij Shownieuws op SBS.

‘’Ik knal bijna uit elkaar van geluk”. Sinds 1 december 2017 mag Yara zichzelf hoofdredacteur van het magazine LINDA.meiden noemen. LINDA.meiden is een spin-off van het magazine LINDA en bedoeld voor jonge vrouwen tussen de 18 en 28 jaar. Ze is verantwoordelijk voor zowel het tijdschrift als online. ‘Yara wil LINDA.meiden online én offline nog meer gezicht geven en de bijzondere band met de lezers verder verdiepen.’

Wilt u Yara Michels boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De agent van Yara is Rosa: rosa@amillionfaces.nl