Skip to main content

De Talenten

Presentator, TV-Personality

Britt Dekker

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is presentatrice en YouTuber. In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5 datingprogramma ‘Take Me Out’. In 2010 wordt ze gevraagd voor het televisieprogramma 'Echte Meisjes In De Jungle’, waarin ze als winnaar uit de strijd komt. Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma krijgt op RTLXL.nl.
Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen.

Naast Britt’s televisie carrière is ze gek op dieren met in het bijzonder paarden. Zo heeft Britt haar eigen Youtube kanalen ‘PaardenpraatTV’ en ‘DierenpraatTV’. PaardenpraatTV is inmiddels wereldwijd het grootste paarden gerelateerde YouTube kanaal met 235.000 abonnees .
In deze video’s geeft zij, samen met haar co-hosts, handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

Sinds 2018 presenteert Britt samen met Ron Boszhard het programma ‘Zappsport’ voor AVROTROS waarmee ze in 2019 de Televizier-Ster Jeugd wonnen. Naast haar programma’s voor AVROTROS maakt Britt ook programma’s voor TALPA. Zoals We want more, Wie van de drie en First and Last. Veelzijdig als Britt is, wilde zij ook graag produceren en met succes. Zo ontstond haar grote droom de film: ‘Whitestar' naar idee van Britt, waar ze zelf ook een kleine rol in speelde. In 2022 kwam het vervolg de film: 'Silverstar' uit met succes! In dat jaar heeft hij de Gouden Film-status bereikt. Naast Wie van de Drie presenteert Britt het kinderprogramma Ministars op SBS en op de Avrotros CupCakeCup, Voor t Blok en Zapp Recordbrekers. Ook was zij in het najaar van 2023 te horen in The Masked Singer. Daarnaast is Britt sinds 2024 het nieuwe gezicht van Lachen om Home Video’s.

De agent van Britt is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Presentator

Daan Nieber

Daan Nieber (Amsterdam, 6 november 1980) is presentator en televisiemaker. Na zijn studie Cultuurwetenschappen te hebben afgerond gaat Daan achter de schermen aan de slag bij o.a. IDTV en AT5. Daarnaast bedenkt en maakt hij iedere weeks items voor online nieuwsplatform ‘DAGTV’. Mede door deze video’s wordt Daan ontdekt door Veronica. Zo wordt hij, naast Beau van Erven Dorens, één van de gezichten van ‘CQC’, een satirisch nieuwsprogramma van Veronica. Ook maakt Daan het programma ‘GoedFout’ voor dezelfde zender.

In 2010 stond Daan aan de wieg van het succesvolle ‘Pownews’. Na 2 jaar als verslaggever hiervoor te hebben gewerkt was het tijd voor iets anders. Hij werkte twee seizoenen als redacteur en presentator bij ‘Recht van Nederland’ op SBS6, een zowel wekelijks als dagelijks ‘Rechtbankjournaal’. In 2013 keert Daan kort terug bij omroep Powned voor het crime programma ‘Powlitie’. In 2014 maakt hij de stap naar RTL4, waar hij dagelijks ‘EditieNL’ presenteert.

Eind 2015 stapt hij over naar KRO-NCRV waar hij onder andere presentator wordt van ‘Keuringsdienst van Waarde’ en de ‘Rekenkamer’ Daarnaast presenteert hij samen met Katja Schuurman het reisprogramma ‘Van A naar B’, waarin ze als taxichauffeurs van Sint Petersburg door de Baltische Staten, Polen en Duitsland naar het Groningse Bourtange reden. In 2018 en 2019 presenteerde Daan het KRO-NCRV programma ‘Eindelijk Thuis’. Een programma waarin hij samen met geadopteerde kinderen en één van de adoptieouders een reis door het geboorteland maakt.

Sinds de zomer van 2021 presenteert Daan RTL Boulevard waar hij vol enthousiasme door de kijker is ontvangen.

De agent van Daan is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op via bente@amillionfaces.nl

Online Personality

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje (8 juni 2002, Den Haag) groeide op in de Belgische hoofdstad Brussel en verhuisde met haar ouders in de zomer van 2015 terug naar Den Haag. Daar zette ze haar middelbareschooltijd voort, waarna ze in mei 2020 haar einddiploma behaalde. Haar Instagram nam in diezelfde zomer een grote vlucht.

Inmiddels volgen honderdduizenden mensen haar op Instagram en TikTok, waar ze een kijkje in haar privéleven geeft en ze open is over hoe ze zich voelt en wat haar bezighoudt. Zo is Eloise gek op mode en shopt ze haar items het liefst vintage. Maar ook spreekt ze zich uit over onderwerpen als klimaatverandering en de huidige sociale druk in de samenleving. In 2021 heeft ze een eigen boek uitgebracht: ‘Learning by Doing’. Dit boek is een lifestylegids van Eloise haar leven, een boek met advies, vol leuke anekdotes, foto’s van vroeger en haar favoriete recepten. In dat jaar heeft Eloise in samenwerking met Magnum de pop-up expositie LAYERED in de Beurs van Berlage geopend. In de interactieve beleving worden stereotyperingen blootgelegd en de kracht van zelfexpressie gevierd. Eloise droeg tijdens deze expositie een voor haar belangrijke, persoonlijke boodschap uit: ongelimiteerd jezelf kunnen zijn en je eigenheid vieren.

Op dit moment volgt Eloise een voltijd studie aan The Hague Hotelschool in Amsterdam. Via haar Social Media kanalen wil ze laten zien dat ook zij een gewoon 21-jarig meisje is, en dat je- ook op Social Media & met een de titel Gravin - lekker jezelf mag en kan zijn.

De agent van Eloise is Romee Lek. Neem vrijblijvend contact op via romeelek@amillionfaces.nl

Presentator

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper (Volendam, 26 januari 1990) is presentator. Geraldine studeerde sportmanagement toen ze besloot om een sprong in het diepe te nemen en gaf zich op voor het BNN-programma ‘Sterretje Gezocht’. In de zoektocht naar nieuw presentatietalent laat Geraldine zien wat ze in haar mars heeft. Met haar aanstekelijke enthousiasme, zit ze vanaf 2009 in het vaste team van ‘Spuiten En Slikken’, waarin ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert.

Voor BNNVARA reist ze de hele wereld rond. Ze bezoekt de meest prachtige, bijzondere en spannende plekken voor de programma’s ‘3 Op Reis’ en ‘Trippers’ . Door de jaren heen heeft ze vele programma’s achter haar naam staan. Samen met Jan Versteegh is Geraldine de strijd aan gegaan in ‘Jan vs Geraldine’ en onderzochten ze iedere wetenschappelijke test die je maar kan bedenken in het programma: ‘Proefkonijnen.’ In ‘Misbruikt’ maakt Geraldine Kemper met vier slachtoffers van seksueel misbruik een reis door het verleden. Tijdens ‘Verkracht Of Niet’ discussieert Geraldine samen met Tim Hofman en een groep jongeren over een aantal fragmenten waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt getoond. Geraldine presenteert in 2018 het nieuwe seizoen van ‘Je Zal Het Maar Zijn’.

In 2019 heeft Geraldine na tien jaar BNNVARA de overstap gemaakt naar RTL. Daar presenteert zij een seizoen Expeditie Robinson Videoland en is ze voor twee seizoenen backstage reporter bij The Voice of Holland. In 2020 was de indrukwekkende reeks Geraldine en de Vrouwen te zien op RTL4, waarin zij zes vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld volgt tijdens hun therapietraject om van hun PTSS af te komen. In 2022 zendt RTL4 Expeditie Robinson All Stars uit, waar Geraldine samen met Art de presentatie op zich neemt. In maart dat jaar komt Geraldine Tussen de Lakens uit op Videoland, waar zij op persoonlijke zoektocht gaat waarom emancipatie Tussen de Lakens anno 2022 zo achterblijft. Ook is zij dat jaar te zien als kandidaat in Het Perfecte Plaatje.. Vanaf 2021 presenteert Geraldine Big Brother, de eerste twee seizoen met Peter de Veire en in 2023 met Tatyana Beloy. Het dagelijkse programma is te zien in NL en Belgie, met elke zaterdagavond de liveshow op RTL5. Daarnaast presenteert Geraldine dit jaar voor het derde jaar op rij Five Days Inside, een documentaireserie waarin zij instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Sinds oktober 2022 heeft ze samen met Gwen van Poorten de podcast: De grote Gwen en Geraldine show!

De agent van Geraldine is Iris Blom. Neem vrijblijvend contact op via irisblom@amillionfaces.nl

Presentator, TV-kok, Acteur

Hugo Kennis

Hugo Kennis (Eindhoven, 17 april 1986) is acteur, presentator en kok. Hugo volgde een koksopleiding en studeerde Horecamanagement in Eindhoven en Tilburg. Zijn tweede passie ontwikkelde hij aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waar hij naar de Musical- en Theater academie ging. Voordat Hugo zich op het koken stortte heeft hij in veel verschillende musicals gespeeld.

Eten is voor Hugo altijd meer geweest dan een noodzaak: hij ziet het als een beleving. Voor mensen koken geeft hem naar eigen zeggen extreem veel voldoening. Hugo’s grote droom is om ooit volledig zelfvoorzienend te leven. Met zijn eigen moestuin, kas en kippen wordt die droom langzaam maar zeker werkelijkheid.

Hugo is onderdeel van het kooktrio de Worsten van Babel samen met zijn vrienden Marius en Jasper Gottlieb. Ze waren onder andere te zien op 24Kitchen met hun programma ‘De worsten van Babel on Tour’ waarin ze een culinaire reis door Europa maken. Daarnaast was hij ook alleen te zien bij 24Kitchen, bijvoorbeeld in 'Wat Eten We Vandaag' en was hij de vaste kok van het RTL liveprogramma '5 uur live'. Momenteel is hij te zien als vaste kok bij RTL programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven dat dagelijks om 17.00 uur wordt uitgezonden op RTL4.

In 2020 heeft Hugo twee kookboeken uitgebracht. 'T Waanzinnige Kinderkookboek' samen met Mark Haayema en 'de Worsten van Babel koken overal' samen met Marius en Jasper Gottlieb. In 2021 is Hugo samen met beste vriend Thomas Cammaert zijn eigen podcast begonnen: ‘De Beste Vrienden Podcast’. Hierin hebben zij gesprekken met twee andere beste vrienden.

Je kan Hugo natuurlijk kennen als winnaar van Expeditie Robinson 2019 en samen met Eva Cleven won hij in het voorjaar van 2023 het spannende programma Race Across the World! Daarnaast is hij nu bezig met het ontwikkelen van zijn eigen keukenlijn in samenwerking met Kapimex.

In 2024 is Hugo samen met Allerhande de podcast ‘Koken met een vleugje Kennis’ begonnen. In deze podcast legt Hugo de meest uiteenlopende recepten uit van A tot Z.

De agent van Hugo is Tess de Wijs. Neem vrijblijvend contact op via tess@amillionfaces.nl

Presentator, Podcastmaker, Online Personality

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels (Rotterdam, 8 september 1990) is een online personality, presentator en journalist. Na een uit de hand gelopen hobby ontstaat: ‘Kaj’s Typetjes’ dat op YouTube een regelrechte hit wordt. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Door zijn grote succes op Facebook, Instagram en YouTube heeft Kaj een groot bereik. Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’. In 2015 werd Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Kaj maakte in 2017 zijn televisiedebuut bij RTL. Hij presenteerde het programma ‘SOS Mijn Vakantie Is Een Hel.’

In 2018 presenteerde hij enkele programma’s voor Videoland waaronder ‘I Love You Tattoo’, De Beste Verleiders en samen met Yolanthe Sneijder-Cabau de populaire realityserie Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Na zijn eigen deelname in 2017 aan Expeditie Robinson, kwam zijn grote droom uit en werd hij een van de presentatoren van het programma in 2019. En daar is het niet bij gebleven: in 2021 presenteert hij het eerste Nederlandse seizoen van de hit reality serie ‘Are You The One?’, en in 2023 is Kaj wederom te zien als presentator bij het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Wat ook nog hoog bovenaan zijn lijstje stond was theatermaken. In 2019 mocht hij deze afvinken en debuteerde hij met zijn eigen one-man theatershow ‘Effe Relativeren’. Een theatershow waarbij hij op een cynische en sarcastische manier ingaat op het jongvolwassen zijn.

Momenteel stort Kaj zich helemaal in de wereld van podcasts en bestormd hij de top 5 met zijn twee podcasts “Effe Relativeren”, waar hij bekende gasten ontvangt, en de razend populaire podcast “Geuze & Gorgels, waarin hij samen met Monica Geuze wekelijks first world problems oplost van de luisteraars. In 2023 heeft het podcast duo het programma Geuze & Gorgels: Geen Controle gemaakt voor Videoland waar de twee elke aflevering een uitdaging aangaan van een luisteraar.

De agent van Kaj is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op via bente@amillionfaces.nl

Schrijver, Podcastmaker, Documentairemaker

Liesbeth Rasker

Liesbeth (1988) is schrijver, podcastmaker, en digitale kroeguitbater. Toen ze op de middelbare school als enige alle boeken op de leeslijst daadwerkelijk met plezier had gelezen besloot ze Nederlands te studeren aan de UvA, waarbij vooral alle vakken rondom literatuurgeschiedenis haar wisten te enthousiasmeren. Opgegroeid in een huis met een vader als filmproducent en een moeder als tijdschriftenmaker, werd het het voorbeeld van die laatste dat ze nog tijdens haar studie besloot te volgen. Eerst met een stage op de tekstredactie van ELLE, daarna als freelancer voor ook Glamour, Viva, Cosmopolitan, Flow Magazine en Lonely Planet Magazine.

In die laatste kon ze haar reisliefde goed kwijt, sinds haar eerste soloreis in 2012 een groot onderdeel van haar leven. Het leverde in 2018 de publicatie van haar eerste boek op, Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken, een handboek voor de beginnende wereldreiziger. In 2019 verschijnt haar tweede boek, Solo reizen, hoe je in je eentje de wereld trotseert, dat een pleidooi is voor alleen op reis gaan, vol prachtige reisroutes en handige tips.

Maar als de wereld dankzij COVID op slot gaat is het tijd om een andere weg in te slaan, en zo komt ze uit bij podcasts. In april 2020 publiceert ze Dag voor Dag, een podcast die ze zelf produceert en monteert en waarin ze gesprekken voert met mensen uit haar omgeving over rouwen en de dood. De podcast is direct een succes, komt binnen op nummer 1 in de iTunes hitlijsten, en zal later ook genomineerd worden voor de BNR Podcast Awards. Maar belangrijker, duizenden mensen halen er troost en erkenning uit, psychologen raden de serie geregeld aan bij cliënten, en ook nu, vier jaar later, weet de serie nog altijd een stabiele groep luisteraars te vinden.

Podcasts zijn haar nieuwe liefde, en het levert haar diverse presentatieklussen op. Zo presenteert ze meerdere seizoenen van Diplomatie Raakt, de podcast van Buitenlandse Zaken, waarin ze ambassadeurs interviewt over hun werk en leven. Niet lang daarna mag ze de presentatie van De Dienst op zich nemen, de podcast van de AIVD over werken bij de geheime dienst.

Ondertussen groeit haar groep ‘Instavriendinnen’ zoals zij het noemt gestaag door, de teller staat inmiddels op ruim 70.000. Mensen volgen haar om haar eerlijke, toegankelijke en herkenbare content, en natuurlijk vanwege haar Poes Disco. Ze omschrijft Instagram als ‘een soort bruine kroeg waar altijd iemand is’ en dit brengt haar ertoe om begin 2022, de lockdowns zetten stevig door, elke maandagavond in haar stories in gesprek te gaan met de mensen in haar digitale kroeg. Kroegpraat is geboren, en groeit uit tot een internetfenomeen vol eigen terminologie, live evenementen, duizenden vrouwen die elkaar advies geven, en elke maandagavond een nieuwe editie. Inmiddels is er ook een podcast, Kroegpraat de Podcast, en begin 2025 zal een nieuw boek verschijnen dat voortkomt uit wat haar opviel tijdens al die digitale gesprekken. Dat boek wordt een modern antwoord op het traditionele huisje boompje beestje, want het zijn vooral liefdesvragen en dwingende tijdlijnen die tijdens elke Kroegpraat weer bovenkomen.

Tot slot heeft ze haar eerste stappen in de wereld van de documentaires gezet, want op 11 juli komt haar eerste documentairefilm uit bij de VPRO. Vroeg Verloren, een intieme en persoonlijke film over wat de impact is als een kind een ouder verliest. Liesbeth’s verhaal is hierin de rode draad, aangezien zij op haar tiende haar moeder verloor. Vier jaar is eraan gewerkt, samen met regisseur Tessa Louise Pope. Inmiddels is haar tweede documentaire al in productie, waarin ze een pleidooi houdt voor het normaliseren van een leven zonder kinderwens en onderzoekt wat de consequenties zijn van een kindvrij leven.

Veel uiteenlopende onderwerpen weten haar aandacht te vangen, ze houdt van het kleine doch universele verhaal, ziet ook de culturele waarde van programma’s als Lang Leve de Liefde en zet zich graag in voor alles rondom emancipatie en feminisme. En natuurlijk voor alles rondom dieren.

De agent van Liesbeth is Janna Hogendoorn. Neem vrijblijvend contact met haar op via janna@amillionfaces.nl

Presentator, Actrice

Quinty Misiedjan

Quinty Misiedjan (Amsterdam, 1996), ook wel bekend als Quinsding op het internet, is begonnen als YouTuber en content creator maar focust zich momenteel op presenteren, acteren en programma's maken.

Tegenwoordig mag zij ook documentairemaker op haar cv schrijven. In opdracht van War Child maakte Quinty de documentaire ‘Getekend voor het Leven’, waarin Quinty liet zien hoe gevluchte kinderen toch kind blijven in een omgeving vol onzekerheid, angst en geweld.

Quinty valt op en werkt mee aan vele diverse projecten. Zo was ze begin dit jaar gasthoofdredacteur van "Baas In Eigen Broekje": de Linda.Meiden editie gefocust op consent. De kracht van Quinty zit in het behapbaar maken van moeilijke onderwerpen, het doorbreken van taboes en het op een open manier uitspreken over socio-culturele onderwerpen die haar aan het hart gaan.

Quinty begon enkele jaren geleden met presenteren van ‘Zapp Skills’ en ‘Club Hub’ op NPO3 en vandaag de dag is zij te zien in verschillende programma's op MTV, KRO-NCRV en BNNVARA. Zo presenteerde ze samen met Shelly Sterk een vierdelige serie "Zeikwijven" over hoe de wereld anno 2021 nog steeds is ingericht op mannen, en presenteert ze Are You the One - Aftertalk voor Videoland. In 2022 presenteerde Quinty de Dikke Data Show, een serie op Zapp waar ze spreekt met wetenschappers en experts over de online wereld, en haar onderzoek afwisselt met leuke sketches. Een jaar later presenteerde zij ook het nieuwe seizoen. Daarnaast maakt ze sinds oktober 2022 samen met Edson da Graça en Soundos El Ahmadi BIMS de podcast, waar ze elke donderdag de leukste verhalen uit de bijlmer delen op Podimo.

2023 ging goed van start: Quinty deed mee aan de Slimste Mens en behaalde hier een prachtige vierde plek. Ook is Quinty te zien in het Perfecte Plaatje 2023 op RTL4 en op Videoland!

Quinty neemtd de presentatie van That’s My Jam opzich! That's My Jam is een muziek- en comedyspelshow, geïnspireerd op de populaire muziek segmenten van NBC's The Tonight Show met Jimmy Fallon. Tijdens de show nemen twee teams van beroemde gasten het tegen elkaar op in een reeks muziek- en triviaspellen die worden afgewisseld met spectaculaire muzikale optredens. Dit is de zevende internationale versie van de hitshow. Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Mongolië gingen Nederland al voor.

Ook heeft ze dit jaar Mensenbieb gepresenteert, waar Bibliothecaris Quinty kinderen helpt die een bepaalde vraag hebben, ergens mee worstelen, of gewoon enorm nieuwsgierig zijn naar iets of iemand, door het ‘juiste boek’ te vinden.

De agent van Quinty is Romee Lek. Neem vrijblijvend contact op via romeelek@amillionfaces.nl

Kook-trio

Worsten van Babel

Hugo Kennis (Eindhoven, 17 april 1986), Jasper Gottlieb (Amsterdam, 29 mei 1989) en Marius Gottlieb (Amsterdam, 29 mei 1989). Een kooktrio dat een online kookprogramma maakt en culinaire theatershows opvoert onder de naam Worsten van Babel. Drie vrienden die ontzettend veel van eten houden. “We hebben dus ook een kookprogramma gemaakt. Omdat het allemaal niet zo serieus hoeft. Oké misschien niet een maak-het-lekker-zelf kookprogramma, maar meer een om te laten zien dat je gewoon lekker moet experimenteren in bed. En in de keuken.”

Voor hun kookblog De Worsten van Babel laten Hugo Kennis, Marius Gottlieb en Jasper Gottlieb zien dat koken niet zo serieus hoeft te zijn maar dat je juist moet experimenteren! Met natuurlijk een knipoog naar alle kookprogramma’s die je normaal gesproken ziet.

Tegenwoordig is ‘Worsten van Babel’ een heus televisieprogramma op 24Kitchen. De jongens gingen in ‘De Worsten van Babel on Tour’ op een culinaire reis door Europa. Dit was een groot succes waarop ‘De Worsten van Babel op de camping’ volgde. Waar zij elke week met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings rijden op zoek naar ingrediënten om een origineel en smakelijk camping maaltje te maken. Op elke camping verzamelen De Worsten de ingrediënten voor een gerecht bij de gasten, in ruil voor een plekje aan tafel.
De jongens van de Worsten van Babel zijn via A Million Faces te boeken als acteur, presentator, kok, culinair expert, host of dagvoorzitter. Ook kunnen ze voor u kookvideo's op maat maken!

De agent van Worsten van Babel is Tess de Wijs. Neem vrijblijvend contact op via tess@amillionfaces.nl

Actrice, Presentator

Britt Scholte

Britt Scholte (Heiloo, 26 februari 1997) is een sprankelende vrouw en een harde werker. Ze acteert, presenteert en heeft een mega fanbase met meer dan 500.000 volgers op haar Instagram kanaal.

De carrière van Britt begon nadat zij een rol kreeg in de tv serie Spangas. Haar grote doorbraak kwam in 2013 toen ze een hoofdrol kreeg in de kinderserie BRUGKLAS. Haar talent viel op en ze kreeg rollen in de RTL Telekids serie Kattenoog wat ook in België werd uitgezonden. Ze speelde in de film Hartbeat, had een rol in de film STORM en mocht een NPO-programma presenteren getiteld: ‘Britt & Niek On Topic’.

Een groot tv-avontuur voor Britt start in 2016 als zij de rol mag spelen van Kimberly Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. In 2018 behaalde Britt met Urvin Monte de finale van het tv-programma Dance Dance Dance.

Britt zit niet stil. Na haar rol in GTST is zij te zien in K3: Dans van de farao, Sas heeft een SOA en Bonbini Holland 2. Ook had Britt in het voorjaar van 2022 één van de hoofdrollen in een Belgische film Zeppos - Het Mercator Spoor. Sinds februari 2024 is Britt te zien in de nieuwe komedie film Buenas Chicas, waar zij samen met Susan Radder en Noël van Kleef één van de hoofdrollen speelt.

Sinds 2023 is Britt te zien in de TikTok sketch serie Paalstraat 69. Daarnaast is Britt sinds september 2023 de nieuwe co-host van Lekker Lullen de podcast, waar wekelijks een nieuwe aflevering online komt samen met Lieke Augustijn.

De agent van Britt is Romee Lek. Neem vrijblijvend contact op via romeelek@amillionfaces.nl

YouTuber, Presentator, Actrice, Zangeres

Dionne Slagter

Dionne Slagter (Woerden, 1990) is online content creator, podcaster en presentatrice. Ze studeerde aan de Herman Brood Academie en besloot in 2011 om een eigen YouTube kanaal te beginnen. Met veel succes want haar kanaal werd razend populair. Haar serie ‘Leuk of Meuk’ waarin Dionne speelgoed en gadgets beoordeelde werd een grote hit. Na de gelijknamige YouTube serie bracht Dionne in 2016 haar boek ‘Leuk of Meuk’ uit. Inmiddels heeft zij met haar Youtubekanaal een hele omslag gemaakt en maakt Dionne wekelijks een ‘Misdaad & Mysterie’ video waarin ze spraakmakende moordzaken uitlicht. Ook met de nieuwe focus op true crime blijft haar kanaal groeien en weet ze elke week weer veel kijkers te trekken.

Sinds 2021 maakt Dionne de populaire podcast Moordcast. Hierin neemt Dionne, samen met haar broer Henrik als sidekick, je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. In oktober 2023 behaalde zij als eerste podcast 100.000 volgers op Podimo en in 2023 zat Moordcast bij de laatste 5 nominaties voor de Gouden RadioRing.

Naast haar focus op haar video’s en podcasts heeft Dionne verschillende bijrollen gehad in films en series (Spangas, Kappen!, De Familie Slim, en 100% coco), meegedaan aan tv programma’s (It Takes 2, Expeditie robinson, Try Before You Die, Been There Done That, Who’s That Girl), en heeft ze meerdere nummers uitgebracht en in 2018 haar eerste concert gegeven in de melkweg.

De afgelopen jaren is Dionne ook verschillende programma’s gaan maken. In 2021 kwam de documentaire Moordtieten (BNN VARA) uit, waarin Dionne op onderzoek uitgaat naar de gezondheidsrisico’s van borstimplantaten naar aanleiding van haar eigen ervaringen. In 2021 presenteerde ze het nieuwe programma ‘True Crimes of the 90s’ op Discovery +. En eind 2023 kwam haar nieuwe documentaire ‘Moordpillen?’ uit, een drieluik waarin Dionne haar ervaringen met ADD mediatie onder de loep neemt en erachter probeert te komen of die pillen haar eigenlijk wel helpen. En daar zal het niet bij blijven: in 2023 heeft Dionne getekend bij producent SimpelZodiak waar ze onderdeel uitmaakt van het True Crime team om zo creatief mee te denken bij het ontwikkelen van nieuwe true crime programma’s.

Ook in 2024 zal Dionne niet stil zitten: recentelijk heeft ze samen met slachtoffer advocaat Sébas Diekstra de nieuwe podcast ‘Ooggetuigen’ ontwikkeld: hierin spreken ze elke aflevering met een persoon die een misdaad van dichtbij heeft meegemaakt. Ooggetuigen zal vanaf Maart ‘24 te beluisteren zijn.

De agent van Dionne is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op via bente@amillionfaces.nl

Presentator, Radio-DJ

Eva Cleven

Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar stage bij Radio 6. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar.

Eva was vanaf 2015 DJ bij radiostation FunX, waar ze ze de middagshow 'FunX Fresh' presenteerde. Vanaf september 2020 heeft ze haar eigen radioshow 'Club Cleven' gehad op NPO 3FM. Daarnaast presenteerde zij NTR-programma 'Bodem in Zicht', waarin ze de herkomst van onze belangrijkste grondstoffen onderzocht.

Naast haar carrière als radiopresentator is Eva al sinds 2016 een van de vaste gezichten van het educatieve jeugdprogramma Klokhuis, dat iedere dag wordt uitgezonden op NPO3.
In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finaleplek heeft behaald. Later nam ze deel aan de programma’s ‘Kroongetuige’, ‘Expeditie Robinson 2019 (ook hier haalde zij een finaleplek), en Maestro (2021), een programma waarin acht BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. In 2023 won ze met samen met Hugo Kennis het spannende programma Race Across the World!

In 2016 won Eva de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’. Ze werkte samen met de VRPO bij 3voor12 waar ze een aantal jaar verslag deed van verschillende muziek festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, WOO HAH! en Best Kept Secret. Ook werkte ze voor 2doc, waarvoor ze onder andere documentairemakers interviewde tijdens de IDFA.

In 2023 is Eva begonnen aan een bijzonder nieuw project. Samen met Sharid Alles-Uppelschoten is ze een nieuwe podcast aan het ontwikkelen over adoptie, een hele persoonlijke zoektocht waarin ze hun eigen verleden onderzoeken, en spreken met anderen die eenzelfde verleden hebben.

De agent van Eva is Romee Lek. Neem vrijblijvend contact op via romeelek@amillionfaces.nl

Presentator, Podcastmaker

Gwen van Poorten

Gwen is een presentatrice en programmamaker met een liefde voor zelfontwikkeling. Jarenlang heeft zij research gedaan, specialisten geïnterviewd en gesproken met talloze bekende en onbekende mensen in haar zoektocht naar zelfontwikkeling.

Zij begon haar carrière al op jonge leeftijd in de veelbewogen dansscène als presentatrice. Gwen houdt zich destijds bezig met de productie en presentatie van aftermovies voor clubtours, festivals en andere grote events. Vanuit de dansscène rolt ze door naar muziekzender Xite en gaat aan de slag als VJ. Twee jaar later in 2014 maakt ze de overstap naar BNNVARA waar ze onder andere ‘De Social Club’ en ’Spuiten en Slikken’ presenteert.

Gwens liefde voor zelfontwikkeling werd aangewakkerd doordat ze op jonge leeftijd te maken kreeg met een burn-out. Vanaf dat moment dook ze in de wereld van selfcare & mental wellbeing. Want hoe kan je ambitieus zijn, hard werken en carrière maken én tegelijkertijd mentaal en fysiek fit blijven? Gwen ging op zoek naar antwoorden. In 2020 ontstaat de #METZNALLENdepodcast. Inmiddels heeft de #METZNALLENdepodcast zich ontpopt tot een gevestigd platform met een hechte community, die eind 2022 allemaal samen kwamen tijden METZNALLEN de podcast live in Tivoli Vredenburg. Naast haar eigen podcast, heeft ze ook samen met Geraldine Kemper de podcast: De grote Gwen en Geraldine show!

Ook schreef ze in 2022 haar eerste boek genaamd: Voeten in het stopcontact – METZNALLEN lekkerder leven, een zelfhulpboek met humor waarin Gwen met behulp van haar eigen verhaal de lezer tools geeft om (weer) beste vrienden te worden met zichzelf. In 2023 heeft Gwen Game On de Planner op de markt gebracht waarin ze haar ervaringen deelt om grip op te tijd te krijgen en balans te vinden, doelen te verwezenlijken en te genieten van het moment. Haar tweede boek genaamd: 33, waar ze openhartig is over haar leven als dertiger en alle vraagstukken die daarbij horen, ligt sinds kort in de winkels.

Deze zomer zal Gwen te zien zijn als presentatrice van het nieuwe datingprogramma Fboy Island. Daarnaast is ze door het blad FHM500 verkozen tot Mooiste Vrouw van Nederland 2024.

De agent van Gwen is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op via bente@amillionfaces.nl

Zanger, Songwriter

Jaap Reesema

Jaap Reesema (Deventer, 28 oktober 1984) is een veelzijdig zanger, songwriter en podcast maker. Jaap begon zijn carrière in de Hermes Houseband, maar brak al snel door toen hij in 2010 als winnaar uit de bus kwam bij de populaire talentenjacht X Factor. In de jaren die volgde scoorde Jaap veel grote hits onder de naam Jake Reese. Zo werkte hij onder deze naam samen met Hardwell aan de singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’. Voor de laatstgenoemde track won hij de award voor 'Best Vocal Performance' op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies.

Als singer-songwriter is Jaap ondertussen niet meer uit de Nederlandse en Belgische muziekscene te denken. In 2021 scoorde Jaap met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs een nummer 1 hit in zowel Nederland als België. Hier hebben ze een dubbel Platina plaat voor ontvangen. Zijn vertolking van Nielsons song ‘Grijs’ belandde dankzij het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ hoog in de Top40. Met andere nummers zoals ‘Mijn Kleine Presidentje’ wist Jaap tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne, heel Nederland te ontroeren. De plaat haalde dan ook de Gouden status. De nummers ‘Voor Je Van Me Houdt’ en ‘Kom Wat Dichterbij’ met Regi & OT stonden wekenlang bovenaan de hitlijsten. In juli 2023 kwam zijn nieuwste single uit ‘Het Heeft Zo Moeten Zijn’.

Naast zijn muziekcarrière is Jaap actief als podcast maker. Samen met zijn jeugdvriend Sander Schimmelpenninck maakt Jaap sinds 2019 de populaire Zelfspodcast. Daarnaast is Jaap te zien in diverse tv-programma’s. Zo deed hij mee aan ‘Beste Zangers’ in 2022 en is hij dit jaar te zien in de Belgische variant genaamd ‘Liefde Voor Muziek’. Tevens is hij te zien naast Jeroen van Koningsbrugge als teamcaptain iin het RTL-programma ‘DNA Singers’, waarin bekende Nederlanders moeten raden van welke bekende zanger of zangeres die kandidaten familie zijn. De eerste afleveringen waren een groot succes en trokken meer dan 1 miljoen kijkers.

Met diverse grote nationale en internationale successen is Jaap niet meer weg te denken uit de hitlijsten en kent zijn carrière diverse hoogtepunten. Met zijn nieuwe album (Als je voor me staat) dat ook snel een #1 positie behaalde in de album top 100, een uitverkochte tournee in het vooruitzicht, en zijn trainingstraject voor de Men’s Health in November wordt ook dit jaar weer een aaneenschakeling van hoogtepunten.

De agent van Jaap Reesema is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op met Bente via bente@amillionfaces.nl

Presentator, Youtuber

Koen Weijland

Koen Weijland is voetbalpresentator en -verslaggever die zijn passie voor sport met een breed publiek deelt. Sinds 2022 is hij het vaste gezicht van alle uitzendingen rondom de Premier League en de Bundesliga bij streamingsdienst Viaplay. Zijn enthousiasme en diepgaande kennis van het spel maken hem tot een geliefde en vertrouwde presentator voor voetbalfans. Eind 2023 verbreedde hij zijn horizon door ook de presentatie van de laatste vijf Grand Prix-weekenden van de Formule 1 op zich te nemen, waarmee hij zijn veelzijdigheid als sportpresentator verder onderstreepte.
Voordat hij bij Viaplay in dienst trad, was Koen al een bekende verschijning op de Nederlandse televisie. Hij begon zijn carrière als verslaggever van de Europa League en Champions League op RTL7, waar hij het publiek informeerde en enthousiasmeerde met zijn scherpe analyses en levendige verslaggeving. Daarnaast presenteerde hij de Olympische Spelen van Tokyo 2020 en Beijing 2022 op Eurosport, waarbij hij de kijkers meenam in de spannende wereld van topsport en Olympische prestaties.
Naast zijn televisiecarrière is Koen ook een succesvolle YouTuber. Sinds 2016 maakt hij video's rondom de populaire voetbalgame EA SPORTS FC (voorheen FIFA). Met zijn aanstekelijke persoonlijkheid en uitgebreide kennis van de game heeft hij een groot bereik opgebouwd, met ruim 279.000 abonnees. Koen inspireert online voetballiefhebbers van jong en oud en deelt tips, tricks en spannende gameplay met zijn publiek.
Koens indrukwekkende prestaties begonnen al in 2011, toen hij voor het eerst Nederlands Kampioen FIFA werd. Deze prestatie markeerde het begin van een succesvolle carrière in e-sports, die in 2016 culmineerde in zijn aanstelling bij Ajax als de eerste professionele e-sporter bij een betaald voetbalorganisatie in Nederland. Dit was een baanbrekend moment voor de Nederlandse e-sportwereld en vestigde Koen als een pionier in het veld.
Naast zijn werk in de sport- en gamingwereld, houdt Koen zich fanatiek bezig met voeding en sport. Hij deelt zijn kennis en ervaringen op zijn sociale mediakanalen, waar hij een actieve gemeenschap van volgers inspireert om een gezonde en actieve levensstijl te omarmen. Met het EK voetbal in aantocht, bereidt Koen zich voor op een nieuwe reeks spannende content. Zijn YouTube- en TikTok-kanalen zullen gevuld worden met innovatieve en boeiende concepten rondom het EK, waarmee hij zijn publiek wederom zal weten te betrekken en enthousiasmeren.

De agent van Koen is Romee Lek. Neem vrijblijvend contact op via romeelek@amillionfaces.nl

Presentator, Podcastmaakster

Mandy Woelkens

Mandy Woelkens (Den Haag, 1989) is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden. In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt Mandy zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. In 2015 is Mandy uiteindelijk presentator van de festival verslaggeving 3FM.

Vervolgens begon zij in 2016 bij Q-Music als radio DJ, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes, &C TV en RTL Boulevard. Vanaf 2020 tot eind 2021 was ze managing editor bij Cosmopolitan, waar ze zich maximaal heeft ingezet om het tijdschrift inclusiever te maken. Sinds april 2022 zet ze deze missie voort bij het blad LINDA.meiden waar ze als hoofdredacteur haar stempel op het blad drukt.

Mandy maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar. Ze staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Zo spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit. In het najaar van 2021 heeft Mandy het boek ‘ FAQ Gender’ uitgebracht. In dit boek hoopt ze de gender-FAQ for once and for all te beantwoorden en de gendergrijze wolken te doen vervagen.

Sinds 2023 is Mandy presentator van het nieuwe programma ‘Op de Matrix’ op NPO3. In ‘Op de Matrix’ bespreken gastredacteuren, onder leiding van presentatoren Mandy Woelkens en Annefleur Schipper, het popcultuur-nieuws van het moment. Ze bespreken het niet alleen, maar beoordelen het ook door het op een matrix te plaatsen. Is het highbrow of trash? Iconic of cringe?

Vanaf 1 januari 2024 is Mandy een vast onderdeel van radioprogramma voor omroep Zwart op NPO radio 1. Ook is ze trotse moeder van haar inmiddels 2-jarige peuter.

De agent van Mandy is Iris Blom. Neem vrijblijvend contact op via irisblom@amillionfaces.nl

Programmamaker, Presentator, Schrijver

Stijn de Vries

Stijn de Vries (Almelo, 18 juni 1998) is presentator, programmamaker, fotograaf en acteur. Hij houdt van reizen, kunst kijken (en maken), uit eten gaan en schrijven.

Na zijn opleiding Journalistiek besloot hij de gok te wagen en zich aan te melden bij de BNNVARA Academy. Na dat succesvol te hebben afgerond, maakte hij voor Spuiten en Slikken de series ‘Jong Geleerd, Nooit Gedaan’ en ‘Mooi, Man’. De eerste serie, die gaat over zijn maagdelijkheid, leverde behoorlijke media-aandacht op. Het werd onder andere opgepakt door Het Parool, 3FM, NOS Stories, Eva Jinek, Winq, FunX en LINDA.meiden.

In de tweede serie, die eveneens goed werd ontvangen, besprak hij het mannelijk schoonheidsideaal en onzekerheid onder mannen. Zo bezocht hij een plastisch chirurg, sprak Stijn met andere mannen over hun onzekerheden en sportte hij zes dagen per week om te zien wat dat met hem zou doen.

Ondertussen bleef hij bezig met zijn andere grote liefdes: fotografie en acteren. Zo fotografeerde hij voor onder meer Winq, Anna Nooshin, LINDA. en Bram Krikke. Naast het presenteren en fotograferen is Stijn ook bezig met acteren. Hij had een rol in de film ‘Meskina’, geregisseerd door Daria Bukvić. Sinds 2023 is Stijn te zien in de Tiktok-serie 'Paalstraat 69'.

Samen met TikTokker Duncan Tromp maakt Stijn ook de podcast ‘Relnichten’. Daarin rellen de twee iedere aflevering over een nieuw onderwerp: hysterie gegarandeerd. De podcast stond dagenlang op nummer één in de hitlijsten. Ook schrijft Stijn regelmatig voor bladen, zoals Vogue. 2023 is overigens fantastisch van start gegaan: hij tekende zijn eerste boekcontract, voor zijn debuutroman ‘Als de zon valt’.

Ook is stijn één van de vaste gastredacteuren bij het nieuwe programma: ‘Op de Matrix’ wat te zien is op BNNVARA op NPO 3

Als klap op de vuurpijl, mag Stijn samen met Tirsa Talks en Max Terpstra het programma Jongstof maken live op NPO Radio 1!

De agent van Stijn is Romee Lek. Neem vrijblijvend contact op via romeelek@amillionfaces.nl

Presentator, Programmamaker, Muzikant, Komiek

Daan Boom

Daan Boom (Utrecht, 12 november 1989) is programmamaker, muzikant en komiek. Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met theater en het maken van programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden de nationale Kunstbendeprijs met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 tourde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als sidekick in zijn show, schreef teksten en regisseerde ze.

Daan is samen met zijn drie jeugdvrienden het programma Streetlab begonnen. Een programma waarin zij allerlei sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. In 2014 verscheen het programma ‘Streetlab’ voor het eerst bij de KRO-NCRV op NPO 3. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Tijdens het programma Streetlab hebben de vier vrienden geprobeerd internationaal door te breken als boyband genaamd Side2Side. Hierbij deden ze mee aan Das Supertalent, de Duitse variant van Holland’s Got Talent. Dat Daan muzikaal is laat hij ook zien met zijn deelname aan het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin acht BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. Na Streetlab is Daan niet gestopt met programma's maken samen met zijn vrienden: zo maakt hij met Jasper en Tobias de populaire serie De FOMO Show!

In 2017 presenteert Daan naast vier andere presentatoren het programma ‘Hotel Romantiek’ voor de KRO-NCRV, waar twaalf alleenstaande mannen en vrouwen op zoek naar liefde afreizen naar Zwitserland. In 2018 is Daan samen met Tim Senders begonnen met het presenteren van het programma ‘Betreden Op Eigen Risico’. Een jeugdprogramma waarin er een bucketlist wordt opgesteld met dingen die kinderen altijd al hebben willen doen, elke aflevering staat er iets uit die lijst centraal. In 2019 maakt Daan de succesvolle realityserie Kelderklasse 15 voor het YouTubekanaal van NPO3. Daan werkte hard aan zijn eigen theatershow 'De Eerste' die op 4 november 2019 in première ging. Zijn show stopt abrupt door de coronacrisis en dan besluit Daan om muziek te maken vanaf zijn zolderkamer. Zijn "zolderkamerconcertjes" werden een grote hit tijdens de crisis. Daan had nog 1 grote droom: Rapper worden. Deze droom is uitgekomen in de vorm van “The Dean”. Daan heeft met The Dean meerdere nummers uitgebracht en heeft een eigen clubtour gehad.

In De Platenzaak begint Daan met Stijn en Tobias een eigen muziekstudio om collabs met artiesten aan te gaan.

De agent van Daan is Tess de Wijs. Neem vrijblijvend contact op via tess@amillionfaces.nl

Komiek, Presentator

Edson da Graça

Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer (1981) is al jarenlang een vast gezicht in het comedy circuit. Wat hem uniek maakt? Hij staat bekend als één van de meest energieke comedians in Nederland. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.

Nadat hij te gast was bij de ‘Slimste mens’ in 2018 is hij ook in TV land niet onopgemerkt gebleven. Zo presenteerde hij kinderprogramma’s zoals ‘Willem Wever’, ‘Nieuwe Baasjes’ en het spraakmakende programma ‘Gewoon.Bloot.’

Dat Edson een veelzijdige presentator is bewijst hij met zijn serie ‘Uit het rood', een Human interest programma waarin hij mensen met hoog opgelopen schulden een duw in de juiste richting probeert te geven. Een serie die hem erg aan het hart gaat, omdat hijzelf ook jarenlang in de schulden heeft gezeten.

Edson staat in de startblokken van zijn carrière. Met zijn rol als jurylid naast Chantal Janzen, Dan Karaty en Marc-Marie Huijbregts is hij te zien in ‘Holland’s Got Talent’ op RTL4. Samen met Anita Witzier maakt hij het programma ‘Festival van de Liefde’ voor de KRO-NCRV op NPO1. Zelfs André van Duin ziet Edson zijn talent en geeft Edson de ruimte om Heel Holland Bakt Kids van hem over te nemen. Edson heeft getekend bij RTL en is de presentator van het grote studioprogramma van RTL4: 'The Floor'.

Daarnaast maakt hij sinds oktober 2022 samen met Quinty Misiedjan en Soundos El Ahmadi de podcast BIMS, waar zij elke donderdag de leukste verhalen uit de bijlmer delen op Podimo! In het najaar van 2023 schitterde Edson in the Masked Singer, waar hij zijn zangtalent aan het Nederlandse publiek liet horen. Daarnaast is Edson ambassadeur voor SOS Kinderdorpen, waar hij eind november 2023 voor is afgereisd naar Ghana.

We gaan nog veel van Edson horen, dit is pas zijn begin.

De agent van Edson is Tess de Wijs. Neem vrijblijvend contact op via tess@amillionfaces.nl

Muzikant, Kunstenaar, Online Personality

Freddy Tratlehner

Freddy Tratlehner (Amsterdam, 18 april 1983) is multi-disciplinair kunstenaar en muzikant. Freddy (ook wel bekend als Vjeze Fur) zat op de Rietveld Academie in Amsterdam waar hij studeerde aan de afdeling van de beeldende kunst. Met de muziekformatie de Jeugd van Tegenwoordig bracht hij het nummer ‘Watskeburt?!’ uit en behaalde de nummer één positie in de Nederlandse lijsten. Het viertal trad dat jaar overal op en hun debuutalbum ‘Parels voor de zwijnen’ luidde een tijdperk van hits in.

Na een jaar er tussenuit geweest te zijn studeerde Freddy in 2007 af aan de kunstacademie. Het album ‘De Machine’ kreeg lovende kritieken en vanaf dat moment is De Jeugd Van Tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Zij zijn één van de grootste Nederlandse acts en te zien op alle grote poppodia en festivals in Nederland en België. In 2022 richt hij met zijn vriend Job de Jong de Job en Fred band op.
Freddy’s interesses liggen in de beeldende kunst, muziek, mode en koken. Bij alle elementen staat het creëren centraal. Samen met de Jeugd van Tegenwoordig heeft hij meerdere samenwerkingen met kledingmerken en heeft hij een aantal freelance interviews voor de Vogue gedaan. Freddy heeft meegedaan aan meerdere kunstexposities in gerenommeerde galeries en had een eigen menswear kledinglijn genaamd TRATLEHNER.

De passie voor eten heeft hij van huis uit meegekregen, zijn vader is chefkok geweest. Freddy houdt ervan om te koken en te eten. Op zijn Instagram maakt hij regelmatig in eigen stijl hilarische kookvideo’s genaamd Lekker Fred en september 2019 kwam zijn kookboek Lekker Fred als tweede de Bestsellerlijst binnen. Dit boek werd opgevolgd door “Lekker Fred in het land”.
In 2021 kwam Freddy met een merchandise genaamd Lekker Fred waar hij ecologische T-shirts en Hoodies verkoopt met typische Vjèze Fur teksten. In 2022 is hij één van de VIPS in het programma: “Celebrity Masterchef" en in 2023 gaat hij voor 3 op Reis naar Italië. In de zomer van 2023 heeft Freddy met de Jeugd van Tegenwoordig het nieuw album ‘Moderne Manieren’ uitgebracht. Eind 2023 is hij samen met Willie Wartaal de podcast ‘Drie Kwartjes’ gestart, waarbij het duo elke aflevering muntjes in een jukebox gooit in ruil voor nummers die zij samen bespreken.

De agent van Freddy is Iris Blom. Neem vrijblijvend contact op via irisblom@amillionfaces.nl

Presentator, actrice

Holly Mae Brood

Holly Mae Brood (28) is actrice, presentatrice, danseres en zangeres. Ze danste vanaf haar zesde bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts en studeerde aan de hbo-dansacademie als allround artist. Als danseres trad ze op bij het Junior Songfestival, ze zong bij Kinderen voor Kinderen en later voor het Musical Awards Gala en Musicals in Concert in de Ziggo Dome. Haar acteertalent werd tijdens de opleiding ontdekt door castingdirectors, waarna ze in 2015 in haar eerste speelfilm Sneekweek speelde en vervolgens de musical-film Hart Beat. Beide films werden een groot succes. In 2016 maakte ze haar opwachting als Amy Kortenaer in GTST, waarna ze daarna 3 seizoenen te zien was in de eerste Videoland-serie Nieuwe Tijden.

Op televisie deed Holly Mae in 2017 mee aan het zangprogramma It Takes Two voor RTL4. Een jaar later won ze samen met haar vriend Soy Kroon het populaire dansprogramma Dance Dance Dance, waarin haar passie voor dansen weer aangewakkerd werd. Ze speelde in The Christmas Show in de Ziggo Dome en in datzelfde jaar maakt ze voor het eerst kennis met haar presentatietalent bij het online-RTL platform Concentrate. In de jaren daarna speelt ze rollen in veel films als All You Need Is Love, Bella Donna’s, Mannen van Mars en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Ook pakt ze de hoofdrol in de spannende Videoland-serie DARE en in de bioscoopfilm Vals. In 2019 presenteert ze Hollands Next Make-Over en samen met Viktor Verhulst is ze vier seizoenen de host van Love Island, beide programma's zijn te zien op Videoland.

In 2019 speelde ze dagelijks in het DeLaMar theater in de David Bowie-musical Lazarus, geregisseerd door Ivo van Hove. Daarnaast speelt ze de rol van Kelly in het tweede en derde seizoen van Meisje van Plezier voor Videoland en ze was een van de drie verraders in het eerste tv-seizoen van De Verraders.

Holly Mae speelt in 2022 de hoofdrol in de eerste Nederlandse Netflix-original actiefilm: The Takeover die wereldwijd te streamen is. Dat jaar verscheen ze in vijf andere films en series waaronder een hoofdrol in Foodies en The Break-Up Club. Het jaar erna was Holly te zien in de Videolandserie Hockeyvaders, als vaste teamcaptain in het muziekprogramma Alles is Muziek op RTL4 en zong, danste en speelde ze in de musical-film Net Als In De Film. Ook dit jaar is Holly niet te missen, met de rol van jonge Patty Brard in de gelijknamige Videolandserie, een bijrol in Tegendraads en hoofdrollen in The Break Up Club 2 en de film Schitterend. Tot slot staat Holly vanaf november iedere zondag op het podium om de rol van Leah te vertolken in de musical 40/45.

De agent van Holly Mae Brood is Iris Blom. Neem vrijblijvend contact op met Iris via irisblom@amillionfaces.nl

Presentator

Jan Versteegh

Jan is een echte spelletjes fanaat, hij speelt thuis altijd het zelfbedachte Scrummikub; een mix van Rummicub en Scrabble. En heeft met veel plezier meegedaan aan tv programma's waar veel spelelementen in zitten. Zo zat hij in 2014 in de finale van De Slimste Mens en in 2018 was hij 'de Mol' in Wie Is De Mol. Ook blijkt Een verborgen talent blijkt zingen te zijn. In 2016 deed hij mee aan het RTL programma, It Takes Two en won!

Bij zijn overstap naar Talpa Network kon hij zijn spelletjeshart ophalen. Hij blies het welbekende programma Lingo nieuw leven in, maakte diverse programma's en spelshows als De Gordon tegen Dino-show, Echt Waar en Kinderen Kopen Een Huis. Hij had zijn eigen programma Klein Maar Fijn, waar Jan op zoek ging naar de beste miniatuurbouwer van Nederland. Samen met Wendy van Dijk presenteerde hij het 3 daagse liveprogramma ‘De Dansmarathon’, waarin koppels 50 uur lang dansen voor een geldprijs. Jan is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisielandschap. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet hij velen te raken. Niet alleen op televisie, maar ook met zijn podcast heeft hij de lachers op zijn hand. Samen met Rámon Verkoeijen gaat Jan wekelijks op zoek naar het beste dat ons land te bieden heeft op gastronomisch gebied in zijn podcast: De Beste Smaak van Nederland. Een lang gekoesterde droom is uitgekomen, hij speelde zijn eerste hoofdrol in de film: Het Hart Op de Juiste Plek. En vervulde vol overgave de rol van schurk Mats in de nieuwe Sinterklaasfilm, die een Gouden Film ontving.

Naast mediaman is Jan vooral ook vader, naar aanleiding van zijn vele columns over alle perikelen die hij tot nu toe heeft meegemaakt als vader en schreef voor het blad: Ouders van Nu, heeft hij een aantal verhalen gebundeld met nog meer tips in een cadeauboek voor aanstaande vaders: Doodmoe en Dolgelukkig. Gelukkig heeft Jan heeft nog veel meer hilarische verhalen met ons te delen, en doet hij dat ook als columnist van Linda.nl.

Sinds 2023 is Jan dagelijks te zien als presentator van het realityprogramma Bondgenoten, waarin onbekende Nederlanders elke maand samen nieuwe bondjes vormen en er een iemand met een gegarandeerd bedrag van €100.000,- het huis verlaat. Ook presenteert Jan het nieuwe programma No Way Back, wat vanaf januari 2024 te zien is op SBS6.

De agent van Jan is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Actrice, zangeres

Loes Haverkort

Loes Haverkort (1981) is een veelzijdige actrice en zangeres/muzikant. Nadat ze afstudeerde aan de Toneelacademie Maastricht begon ze haar carrière op het podium bij gerenommeerde theatergezelschappen als ZT//Hollandia en Het Nationaal Toneel. Ze heeft in prominente toneelstukken gespeeld zoals Richard III en de Koopman van Venetië. Ook heeft ze als first cast met veel liefde de rol van Charlotte in de musical Soldaat van Oranje vormgegeven. Op het witte doek brak Loes onder anderen door dankzij haar hoofdrollen in de films Rendez-Vous en Redbad. Naast haar succes in de filmwereld heeft Loes ook naam gemaakt op tv met series zoals Celblok H, de internationale serie Van der Valk, Oogappels en Moedermaffia. Voor haar rol van Lea in de serie De Jacht werd ze genomineerd voor een Gouden Kalf voor Beste Hoofdrol.

Loes onderscheidt zich door haar veelzijdigheid en haar vermogen om diverse personages geloofwaardig neer te zetten. Naast acteren speelt muziek ook een zeer belangrijke rol in haar leven. In 2015 bracht Loes een EP uit met haar band LOUISV. De release werd gevierd met een optreden in Paradiso en al snel werden ze door 3Fm uitgeroepen tot Serious Talent en speelden ze oa op Festival Noorderslag.

Nadat ze het tv muziekprogramma It takes 2 won besloot ze een sabbatical te nemen van acteren om muziek te schrijven. In 2022 brengt ze opnieuw een EP uit, Falling, dit keer onder haar eigen naam. In 2023 wint Loes het tv programma Het Perfecte Plaatje dankzij haar vermogen om met 1 enkele foto een intense emotie over te brengen en zo mensen te raken. Hierdoor heeft ze een nieuwe liefde ontwikkelt, fotograferen. Ze heeft nu haar eigen fotostudio waar ze zich verder wil gaan ontwikkelen als fotograaf.

Loes is een veelzijdige kunstenaar die in alles wat ze doet een noodzaak voelt om verhalen te vertellen die de mensen raken. Of dit nu in een rol is, met een lied of met een foto. Haar drijfveer in haar werk en leven is om mensen te verbinden door herkenning te geven. You’re not alone. En dit doet ze op haar geheel eigen en authentieke wijze.

Na het succes van de eerste reeks, is Loes, oftewel Daan, te zien in een nieuw seizoen van Moedermaffia.

De agent van Loes is Bente de Vries. Neem vrijblijvend contact op met Bente via bente@amillionfaces.nl

Presentator, Radio-DJ

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga (Gouda, 12 juli 1986) is presentatrice en radio DJ. In het najaar van 2012 weet Marieke het zeker: ze wil van presenteren haar werk maken! Op dat moment werkt ze bij Hyves en maakt ze reisprogramma’s in onder andere Dubai. Na een jaar wordt Marieke toegelaten tot Q-college: het opleidingstraject van Qmusic. Ze wordt de winnaar en krijgt haar eigen nachtprogramma. In de zomer van 2016 wordt Marieke benaderd om Luuk Ikink op te volgen in RTL Late Night. Na een jaar bij RTL Late Night te hebben gestaan is het tijd voor nieuwe avonturen en gaat Marieke aan de slag bij RTL Boulevard.

Naast presenteren heeft ze ook haar competitieve kant kunnen laten zien in programma’s als Expeditie Robinson en It Takes Two. Waar ook haar scherpe en eerlijke humor zo in naar voren kwamen. Het Nederlandse publiek omarmt Marieke en ze wint de Talent Award van de Televizier Ring Gala 2018. Na Expeditie zien we haar in het panel van de RTL Gezondheidstest, presenteerde ze het programma ‘Adam Zoekt Eva VIPS’ en ‘Crime Desk’. Ze is teamcaptain in ‘Fout Maar Goud’ en pannellid in het succesvolle ‘I Can See Your Voice’.`

Sinds 2018 mag Marieke zich weer officieel radio DJ van Qmusic noemen en presenteert zij samen met Mattie Valk de ochten
dshow: Mattie & Marieke. Kortom, een droom die uitkomt, het combineren van haar eigen radioshow en haar televisie carrière. Al drie jaar op rij won Marieke de Zilveren RadioSter voor beste vrouwelijke dj! Met in 2021 als kers op de taart de Gouden RadioRing met de ochtendshow Mattie en Marieke.

Inmiddels is Marieke gestopt las presentatrice bij RTL Boulevard zodat ze zich breder kan richten op het presenteren van andere RTL programma’s. Met succes, want naast I Can See Your Voice presenteert Marieke in 2023 haar eerste eigen grote show: Alles Is Muziek. Een hilarisch format waarbij er door teams wordt gestreden om diverse voorwerpen, waar ze uiteindelijk een popliedje mee moeten na spelen. Zonder èchte instrumenten! Ook gaat Marieke het nieuwe programma ‘The Jump’ presenteren, een bloedstollende kennisquiz, vanaf oktober 2023 te zien op RTL4, Daarnaast was Marieke ook nog te zien in The Masked Singer!

In 2023 kreeg Marieke ook de grootste rol van haar leven, ze werd moeder van zoon Jip!

De agent van Marieke is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Foto credits: William Rutten

Presentator, Programmamaker, Dichter

Tim Hofman

Tim Hofman (Vlaardingen, 9 juli 1988) is presentator, programmamaker en schrijver. Daarnaast deelt Tim dagelijks zijn kijk op politiek en maatschappij met zijn volgers op Instagram (598.000) en Twitter (300.300).

Op 1 januari 2011 wordt Tim Hofman toegelaten tot de BNN University en datzelfde jaar begon hij als presentator bij BNN. Enkele hoogtepunten van Tim’s televisie carrière zijn de reis-documentaires voor ‘Trippers’, en human interest programma’s zoals ‘Je Zal het Maar Hebben’. Daarnaast is Tim een graag geziene talkshowgast en was hij geregeld tafelheer bij ‘De Wereld Draait Door’, ook won hij in 2016 ‘Wie Is De Mol?’. Tim reisde voor z’n werk de hele wereld over. Hij maakte reportages over drugsbendes, bezocht de KKK en bevrijdde met Free A Girl kinderen uit handen van mensenhandelaren. In 2016 verscheen het succesvolle YouTube-kanaal/programma BOOS.

In 2017 brengt Tim bij Meulenhoff zijn eerste dichtbundel ‘Gedichten van de broer van Roos uit’, in 2019 volgde ‘Grappig Jammer’. In totaal zijn er 55.000 van zijn dichtbundels verkocht en deed hij de Jan Terlouw lezing in 2020.

Sinds 2013 wint Tim geregeld prijzen, waaronder tien Beste Social Media Awards, twee SpinAwards en twee TV Beelden. Ook won Tim in 2020 hattrick op het Gouden Televizier Ring voor de categorieën Gouden Televizier-Ring, Televizier-ster Presentator en Televizier-Ster Online-videoserie.

Op 11 december 2018 bood Tim de tweede kamer een burgerinitiatief aan voor een nieuw kinderpardon, dit initiatief bestond uit ruim 250.000 handtekeningen die waren verzameld met de BOOS documentaire die hij samen met BNNVARA maakte: ‘Terug Naar Je Eige Land’. In januari 2019 bereikt de coalitie een akkoord betreft het kinderpardon.

In 2022 kwam BOOS met de nu al historische uitzending omtrent het vermeende seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Met deze spraakmakende aflevering won het team vele awards waaronder de Zilveren Nipcow schijf en de Televizier Ster Impact. Tim werd dit jaar gekroond tot Journalist van het Jaar, meest invloedrijke persoon in de media en won wederom de Televizier Ster Presentator. Naast BOOS (momenteel 918.000 abonnees), presenteert Tim bij BNNVARA programma's als ‘Over Mijn Lijk’ en ‘Pak de Macht’. In april 2023 heeft BOOS ook De Tegel gewonnen, de belangrijkste journalistieke prijs!

In 2024 heeft Tim zijn eerste non-fictie boek geschreven genaamd: Goede Moed - pleidooi voor een minder bang bestaan. In Goede Moed zoomt Tim in op angsten die onze samenleving in de weg zitten met de hoofdvraag: “Als we ervoor zorgen dat angst een minder grote rol speelt in ons leven, welke ruimte levert dat dan op?”.

De agent van Tim is Tess de Wijs. Neem vrijblijvend contact op via tess@amillionfaces.nl