De Talenten

Presentatrice, TV-Personality

Britt Dekker

Britt Dekker (Purmerend, 1992) is presentatrice en YouTuber. In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5 datingprogramma ‘Take Me Out’. In 2010 wordt ze gevraagd voor het televisieprogramma 'Echte Meisjes In De Jungle’, waarin ze als winnaar uit de strijd komt. Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma krijgt op RTLXL.nl. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen.

Naast Britt’s televisiecarrière is ze gek op dieren met in het bijzonder paarden. Zo heeft Britt haar eigen Youtubekanalen ‘PaardenpraatTV’ en ‘DierenpraatTV’. PaardenpraatTV is inmiddels wereldwijd het grootste paarden gerelateerde YouTubekanaal met meer dan 97 miljoen views. In deze video’s geeft zij, samen met haar co-hosts, handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

Sinds 2018 presenteert Britt samen met Ron Boszhard het programma ‘Zappsport’ voor AVROTROS waarmee ze in 2019 de Televizier-Ster Jeugd wonnen. Naast haar programma’s voor AVROTROS maakt Britt ook programma’s voor TALPA. Zoals We want more, Wie van de drie en First and Last. Veelzijdig als Britt is wilde zij ook graag produceren en met succes. Zo ontstond ‘Whitestar’ waarom ze samen met haar paard George in oktober 2019 schitterde op het witte doek. Britt heeft het idee van de film zelf geschreven.

De agent van Britt is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Presentator

Daan Nieber

Daan Nieber (Amsterdam, 1980) is presentator en televisiemaker. Na zijn studie Cultuurwetenschappen te hebben afgerond gaat Daan achter de schermen aan de slag bij o.a. IDTV en AT5. Daarnaast bedenkt en maakt hij iedere weeks items voor online nieuwsplatform ‘DAGTV’. Mede door deze video’s wordt Daan ontdekt door Veronica. Zo wordt hij, naast Beau van Erven Dorens, één van de gezichten van ‘CQC’, een satirisch nieuwsprogramma van Veronica. Ook maakt Daan het programma ‘GoedFout’ voor dezelfde zender.
In 2010 stond Daan aan de wieg van het succesvolle ‘Pownews’. Na 2 jaar als verslaggever hiervoor te hebben gewerkt was het tijd voor iets anders. Hij werkte twee seizoenen als redacteur en presentator bij ‘Recht van Nederland’ op SBS6, een zowel wekelijks als dagelijks ‘Rechtbankjournaal’. In 2013 keert Daan kort terug bij omroep Powned voor het crime programma ‘Powlitie’. In 2014 maakt hij de stap naar RTL4, waar hij dagelijks ‘EditieNL’ presenteert.
Eind 2015 stapt hij over naar KRO-NCRV waar hij onder andere presentator wordt van ‘Keuringsdienst van Waarde’ en de ‘Rekenkamer’ Daarnaast presenteert hij samen met Katja Schuurman het reisprogramma ‘Van A naar B’, waarin ze als taxichauffeurs van Sint Petersburg door de Baltische Staten, Polen en Duitsland naar het Groningse Bourtange reden. Sinds 2018 presenteert Daan het KRO-NCRV programma ‘Eindelijk Thuis’. Een programma waarin hij samen met geadopteerde kinderen en één van de adoptieouders een reis door het geboorteland maakt.

De agent van Daan is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Presentatrice, Radio-DJ

Eva Cleven

Eva Cleven (Beer Sheva, 25 oktober 1986) is dj en presentatrice.

Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar stage bij Radio 6. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar.

Eva is sinds 2015 DJ bij radiostation FunX. Hier presenteert ze de middagshow 'FunX Fresh'. Sinds september 2020 heeft ze ook haar eigen radioshow 'Club Cleven' op NPO 3FM. Voor de NTR presenteert Eva het educatieve jeugdprogramma 'Het Klokhuis' dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3. Daarnaast presenteerde zij NTR-programma 'Bodem in Zicht', waarin ze de herkomst van onze belangrijkste grondstoffen onderzocht.

Eerder werkte ze al samen met de VRPO bij 3voor12 waar ze een aantal jaar verslag deed van verschillende muziekfestivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, WOO HAH! en Best Kept Secret. Ook werkte ze voor 2doc, waarvoor ze onder andere documentairemakers interviewde tijdens de IDFA.

Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’. In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finaleplek heeft behaald. Later nam ze deel aan de programma’s ‘Kroongetuige’ en ‘Expeditie Robinson 2019 (ook hier haalde zij een finaleplek).

De agent van Eva is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Foto credits: Michel Schnater
Presentatrice

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper (Volendam, 26 januari 1990) is presentatrice. Geraldine studeerde sportmanagement toen ze besloot om een sprong in het diepe te nemen en gaf zich op voor het BNN-programma ‘Sterretje Gezocht’. In de zoektocht naar nieuw presentatietalent laat Geraldine zien wat ze in haar mars heeft. Met haar aanstekelijke enthousiasme, zit ze vanaf 2009 in het vaste team van ‘Spuiten En Slikken’, waarin ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert.
Voor BNNVARA reist ze de hele wereld rond. Ze bezoekt de meest prachtige, bijzondere en spannende plekken voor de programma’s ‘3 Op Reis’ en ‘Trippers’ . Door de jaren heen heeft ze vele programma’s achter haar naam staan. Samen met Jan Versteegh is Geraldine de strijd aan gegaan in ‘Jan vs Geraldine’ en onderzochten ze iedere wetenschappelijke test die je maar kan bedenken in het programma: ‘Proefkonijnen.’ In ‘Misbruikt’ maakt Geraldine Kemper met vier slachtoffers van seksueel misbruik een reis door het verleden. Tijdens ‘Verkracht Of Niet’ discussieert Geraldine samen met Tim Hofman en een groep jongeren over een aantal fragmenten waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt getoond. Geraldine presenteerde in 2018 het nieuwe seizoen van ‘Je Zal Het Maar Zijn’ .
In 2019 heeft Geraldine na tien jaar BNNVARA de overstap gemaakt naar RTL. Daar presenteerde zij 1 seizoen van Expeditie Robinson Videoland en is ze backstage reporter bij The voice of Holland. Vorig jaar was de indrukwekkende reeks Geraldine en de Vrouwen te zien op rtl4, waarin zij zes vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld volgt tijdens hun therapietraject om van hun PTSS af te komen. Een intens programma, waar Geraldine ook buiten het programma om nauw betrokken is bij de vrouwen. Begin 2021 is Geraldine wekelijks te zien op RTL5. Samen met Peter de Veire vormt zij het presentatieduo van Big Brother. Het dagelijkse programma is te zien in Nederland en België.

De agent van Geraldine is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Foto credits: Michel Schnater

Foto credits: William Rutten
Presentator

Jan Versteegh

Jan Versteegh (Rotterdam, 1985) is presentator, programmamaker, vader, trouwambtenaar, columnist en zanger. Om zijn droom op televisie waar te maken zei hij zijn baan als gymleraar op. Hij trok de stoute schoenen aan en solliciteerde bij PowNed, waar hij een kans kreeg in de vorm van en contract van 30 dagen. Na een deelname aan het populaire Expeditie Robinson, maakte hij de overstap naar BNNVARA, waar hij vijf jaar met veel plezier mooie, uiteenlopende programma's heeft gepresenteerd. Onder andere 3 Op Reis, Jan vs Geraldine, Trippers en Jan de Belastingman. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.
Jan is een echte spelletjes fanaat, hij speelt thuis altijd het zelfbedachte Scrummikub; een mix van Rummicub en Scrabble. En heeft met veel plezier meegedaan aan tv programma's waar veel spelelementen in zitten. Zo zat hij in 2014 in de finale van De Slimste Mens en in 2018 was hij 'de Mol' in Wie Is De Mol.
Ook blijkt Jan een talent te hebben voor zingen! In 2016 deed hij namelijk ook mee aan het RTL programma, It Takes Two en won! Hij bracht zijn eigen cd uit, genaamd It Takes Swing en is te boeken voor optredens.
Ook bij zijn overstap naar Talpa Network kon hij zijn spelletjes hart ophalen. Hij blies het welbekende programma Lingo nieuw leven in en is daarmee vijf dagen in de week op televisie. Daarnaast heeft hij voor SBS6 de De Gordon tegen Dino-show en Echt Waar gemaakt. Eind 2020 is het nieuwe programma Klein Maar Fijn te zien op SBS, waar Jan op zoek gaat naar de beste miniatuurbouwer van Nederland. En 2021 begint goed met het nieuwe programma onder leiding van Jan: Iedereen is van de wereld. Met Teamcaptains Britt Dekker en Leo Alkemade.
Jan is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisielandschap. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet hij velen te raken. Jan is getrouwd en heeft twee dochters.

Samen met Geraldine Kemper is Jan een aantal programma’s gaan presenteren: ‘Proefkonijnen’, ‘Jan versus Geraldine’ en bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’. Ook is Jan één van de vier vaste gezichten van het reisprogramma ‘Trippers’. In 2018 nam hij deel aan het populaire programma ‘Wie is de Mol’ en vervulde hij de rol van Mol. Voor BNNVARA presenteerde hij het programma RIJK! en Jan Wordt Vader.

Per 2019 heeft Jan Versteegh een overstap gemaakt naar Talpa Network. Hier heeft hij al meerdere programma’s gepresenteerd als: 6 Inside,De Gorden tegen Dino show, als teamcaptain in het programma Mars Tegen Venus. En sinds kort is hij dagelijks te zien als presentator van Lingo en presenteert hij Echt Waar.

De agent van Jan is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Foto credits: William Rutten

Foto credits: William Rutten
Presentatrice, Radio-DJ

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga (Gouda, 1986) is presentatrice en radio DJ. In het najaar van 2012 weet Marieke het zeker: ze wil van presenteren haar werk maken! Op dat moment werkt ze bij Hyves en maakt ze reisprogramma’s in onder andere Dubai. Na een jaar wordt Marieke toegelaten tot Q-college: het opleidingstraject van Q-Music. Ze wordt de winnaar en krijgt haar eigen nachtprogramma. Voor Q-Music produceert, presenteert en monteert ze de YouTube serie ‘Marieke komt effe spieken’, waarbij ze een kijkje neemt bij collega DJ’s thuis. Haar losse manier van presenteren valt op en ze start datzelfde jaar als presentatrice bij RTV NH en bij het programma ‘Soundcheckers’ op KPN. In de zomer van 2016 wordt Marieke benaderd om Luuk Ikink op te volgen in RTL Late Night. Na een jaar bij RTL Late Night te hebben gestaan is het tijd voor nieuwe avonturen en besluit Marieke te stoppen met RTL Late Night. Ze gaat aan de slag als verslaggever bij RTL Boulevard.

Naast presenteren heeft ze ook haar competitieve kant kunnen laten zien in programma’s als Expeditie Robinson en It Takes Two. Waar ook haar scherpe en eerlijke humor zo in naar voren kwamen .Het Nederlandse publiek omarmt Marieke en ze wint de Talent Award van de Televizier Ring Gala 2018. Na Expeditie zien we haar in het panel van de RTL Gezondheidstest en presenteert ze het programma ‘Adam Zoekt Eva VIPS’. Sinds 2018 mag Marieke zich weer officieel radio DJ van Q-Music noemen en presenteert zij samen met Mattie Valk de ochtendshow: Mattie & Marieke. Kortom, een droom die uitkomt, het combineren van haar eigen radioshow en haar televisie carrière. Al drie jaar op rij wint Marieke de Zilveren RadioSter voor beste vrouwelijke DJ!

Naast vaste presentatrice bij RTL Boulevard, heeft Marieke als panellid ook deelgenomen aan het succesvolle I Can See Your Voice en presenteert zij het eerste seizoen van het misdaadprogramma Crime Desk op RTL5.

De agent van Marieke is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Foto credits: William Rutten

YouTuber, Presentator, Podcastmaker

Rijk Hofman

Rijk Hofman (Vlaardingen, 1997) is YouTuber en presentator. Rijk weet in een razend tempo een online-doelgroep aan zich te verbinden. Nadat hij een vakantie vastlegde met zijn camera kwam Rijk erachter dat zijn interesse ligt bij het vloggen. Hierdoor begint hij in 2016 zijn eigen YouTube kanaal, waar hij verschillende reactie video’s plaats over de guilty pleasure programma’s als Temptation Island en laat hij je een kijkje nemen in zijn leven. Zijn lichtelijk sarcastische humor en jonge-honden-enthousiasme is verfrissend.

Daarna heeft Rijk zijn naam verbonden aan de Vodafone Snapchat Crew, en werd hij ingezet als vlogger voor BNN’s Proefkonijnen. Ook heeft hij voor het YouTube kanaal van Lipton Ice Tea op festivals gestaan om verslag te doen.

In de zomer van 2017 heeft Rijk zich aangesloten als vast gezicht van MTV, waar hij verschillende online content maakt zoals ‘Up To Date’ en ‘Music Madness’. Ook presenteert Rijk veschillende aftertalks op Videoland waaronder de ‘Love Island Check-Up’ waar hij praat met de afgevallen islanders over hun ervaringen en de roddels. Daarnaast heeft hij een succesvol eigen YouTubekanaal waar hij 2 keer per week reageert op reality programma’s als Temptation Island, The Bachelorette en 90 Days Fiance.

In 2019 was Rijk deelnemer in het populaire survivalprogramma Expeditie Robinson. Sinds 2021 heeft Rijk zich in de podcast wereld gestort met zijn nieuwe podcast Broers die h

De agent van Rijk is Romee Krakeel Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Presentator, Programmamaker, Dichter

Tim Hofman

Tim Hofman (Vlaardingen, 9 juli 1988) is presentator, programmamaker en dichter. Op 1 januari 2011 wordt Tim toegelaten tot de BNN University en in 2013 begon Tim Hofman als verslaggever en presentator voor het BNN-programma ‘Spuiten En Slikken’. De hoogtepunten van Tim zijn de reis-documentaires voor ‘Trippers’, ‘Je Zal het Maar Hebben’, ‘Verkracht Of Niet’. Daarnaast is Tim geregeld tafelheer bij ‘De Wereld Draait Door’ en won hij in 2016 ‘Wie Is De Mol?’. In 2016 verscheen het succesvolle YouTube-kanaal/programma #BOOS. Hierin helpt Tim mensen met het oplossen van hun problemen.

In 2017 brengt Tim bij Meulenhoff zijn eerste dichtbundel ‘Gedichten van de broer van Roos uit’. Sinds 2013 wint Tim geregeld prijzen, waaronder vijf Beste Social Media Awards, twee SpinAwards en twee TV Beelden. Ook won Tim in 2020 hattrick op het Gouden Televizier Ring voor de categorieën Gouden Televizier-Ring, Televizier-ster Presentator en Televizier-Ster Online-videoserie.

Tim staat hoog in de lijsten met meest invloedrijke Nederlanders en mediamakers; dit mede door zijn politieke campagne onder de noemer De Stembus, waar hij in 2017 tijdens de landelijke verkiezingen zijn generatie opriep om te gaan stemmen. Als ondernemer richt hij in 2017 de huiswerk- en bijlesschool BrainBoost op, waar jongeren terecht kunnen om zich naast hun schoolwerk ook te leren ontplooien door middel van cursussen en masterclasses. Op 11 december 2018 bood Tim de tweede kamer een burgerinitiatief aan voor een nieuw kinderpardon, dit initiatief bestond uit ruim 250.000 handtekeningen die waren verzameld met een #BOOS documentaire die hij samen met BNNVARA maakte: ‘Terug Naar Je Eige Land’. In januari 2019 bereikt de coalitie een akkoord betreft het kinderpardon. Zijn werk als tekstschrijver, programmamaker en presentator gaat vrijwel altijd gepaard met een dosis scherpe humor, (journalistieke) gelaagdheid of een fijn potje enkel bijten. Op dit moment presenteert hij ‘Over mijn lijk’ en ‘Pak de macht’.

De agent van Tim is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Actrice, Presentatrice

Britt Scholte

Britt Scholte (Heiloo, 1997) is een sprankelende vrouw en een harde werker. Ze acteert, presenteert en heeft een mega fanbase met meer dan 580.000 volgers op haar Instagram kanaal.
De carrière van Britt begon nadat zij een rol kreeg in de tv serie Spangas. Haar grote doorbraak kwam in 2013 toen ze een hoofdrol kreeg in de kinderserie BRUGKLAS. Haar talent viel op en ze kreeg rollen in de RTL Telekids serie Kattenoog wat ook in België werd uitgezonden, ze speelde in de film Hartbeat, had een rol in de film STORM en mocht een NPO-programma presenteren getiteld: ‘Britt & Niek On Topic’.
Britt was eerder al aan de slag gegaan met presenteren, namelijk op haar eigen YouTube kanaal waar ze haar 116.000 abonnees gaat trakteren op een splinternieuwe serie genaamd ‘Stilte Op De Set”.
Een groot tv-avontuur voor Britt start in 2016 als zij de rol mag spelen van Kimberly Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. In 2018 behaalde Britt met Urvin Monte de finale van het tv-programma Dance Dance Dance.

Britt zit niet stil. Na haar rol in GTST is zij te zien in K3: Dans van de farao, Sas heeft een SOA en Bonbini Holland 2. Momenteel werkt ze aan een Belgische productie en heeft zij net een nieuwe Netflix Original afgerond.

De agent van Britt is Thalia. Neem vrijblijvend contact op via thalia@amillionfaces.nl

YouTuber, Presentatrice, Actrice, Zangeres

Dionne Slagter

Dionne Slagter (Woerden, 1990) studeerde aan de Herman Brood Academie. In 2011 besloot ze om haar eigen YouTubekanaal te beginnen onder de naam OnneDi. Met veel succes want haar kanaal werd razend populair. Haar serie ‘Leuk of Meuk’ waarin Dionne speelgoed en gadgets beoordeeld werd een grote hit.

Na de gelijknamige YouTubeserie bracht Dionne in 2016 haar boek ‘Leuk of Meuk’ uit. In dit boek geeft ze, net als in haar weekvlog, een kijkje in haar hoofd en persoonlijke leven. Dionne heeft ook een aantal bijrollen gehad in verschillende films en series. Zo was ze te zien in de films ‘Kappen!’, ‘De Familie Slim’ en ‘100% Coco’ en speelde ze in de jeugdserie ‘Spangas’.
Dat Dionne multi-talented is bewijst ze in 2018 tijdens haar deelname aan het zangprogramma It Takes 2 waarin ze uiteindelijk als winnaar uit de race kwam. Na haar deelname gaf ze in 2018 haar eerste concert in De Melkweg.
In 2019 was Dionne te zien in het nieuwe tv-programma ‘Been There Done That’ op NPO3. In het programma worden BN’ers die ooit eens in de put zaten en er weer uitkwamen, gekoppeld aan een jongere met hetzelfde probleem om zo samen te proberen het leven weer op te pakken. Zo werd zij gekoppeld aan een meisje met anorexia. In 2021 maakt zij voor BNN VARA de documantaire Moordtieten, waarin ze op onzoek gaat naar de gevolgen van siliconen borsten.
In 2021 heeft ze grootse plannen om haar muziekcarrière nieuw leven in te blazen. Ze is druk aan het schrijven in de studio en er ligt al veel nieuwe muziek klaar. Zo heeft ze in augustus 2020 al het nummer “Barricades” uitgebracht met de band “The Overslept” en is mei 2021 haar nieuwste single Tried and True gelanceerd.

De agent van Dionne is Romee Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Muzikant, Kunstenaar, Online Personality

Freddy Tratlehner

Freddy Tratlehner (Amsterdam, 1983) is multi-disciplinair kunstenaar en muzikant. Freddy (ook wel bekend als Vjeze Fur) zat op de Rietveld Academie in Amsterdam waar hij studeerde aan de afdeling van de beeldende kunst. Met de muziekformatie de Jeugd van Tegenwoordig bracht hij het nummer ‘Watskeburt?!’ uit en behaalde de nummer één positie in de Nederlandse lijsten. Het viertal trad dat jaar overal op en hun debuutalbum ‘Parels voor de zwijnen’ luidde een tijdperk van hits in. Na een jaar er tussenuit geweest te zijn om aan het album ‘De Machine’ te werken studeerde Freddy in 2007 af aan de kunstacademie. ‘De Machine’ kreeg lovende kritieken en vanaf dat moment is De Jeugd Van Tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Zij zijn één van de grootste Nederlandse acts en te zien op alle grote poppodia en festivals in Nederland en België.

Freddy’s interesses liggen in de beeldende kunst, muziek, mode en koken. Bij alle elementen staat het creëren centraal. Samen met de Jeugd van Tegenwoordig heeft hij meerdere samenwerkingen met kledingmerken gedaan en heeft hij een aantal freelance interviews voor de Vogue gedaan. Freddy heeft meegedaan aan meerdere kunstexposities in gerenommeerde galeries en had een eigen menswear kledinglijn genaamd TRATLEHNER.

In 2018 heeft hij samen met De Jeugd Van Tegenwoordig het zesde studio-album ‘Luek’ uitgebracht wat de tweede plaats innam in de album charts. De passie voor eten heeft hij van huis uit meegekregen, zijn vader is chefkok geweest. Freddy houdt ervan om te koken en te eten. Op zijn Instagram maakt hij regelmatig in eigen stijl hilarische kookvideo’s genaamd Lekker Fred en september 2019 kwam zijn kookboek Lekker Fred als tweede de Bestsellerlijst binnen. Dit boek werd opgevolgd door “Lekker Fred in het land”.

Afgelopen jaar kwam Freddy met een merchandise genaamd Lekker Fred waar hij ecologische T-shirts en Hoodies verkoopt met leuke teksten.

De agent van Freddy is Thalia Posthumus. Neem vrijblijvend contact op via thalia@amillionfaces.nl

Presentatrice, Podcastmaker

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten (Veghel, 1989) is presentatrice, programmamaakster, YouTuber en sinds kort ook podcast maker. Na 5 mooie jaren bij BNN heeft zij de publieke omroep achter zich gelaten om nieuwe stappen in haar carrière te kunnen maken.

Hoewel ze nog altijd regelmatig te zien is op televisie, focust Gwen zich nu vooral op haar eigen kanalen waarvan onder andere de podcast: #METZNALLEN, welke te zien is op YouTube en te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

In #METZNALLEN de podcast duikt Gwen iedere week met bekende en onbekende gasten in anonieme vragen van luisteraars. Van mindfulness tot sex en van financiën tot Tinder; Gwen gaat geen onderwerp uit de weg. Met deze podcast wil Gwen Social Media gebruiken waar het volgens haar voor bedoeld is: sociaal zijn, elkaar helpen, inspireren en misschien wel een stukje wijzer worden. Zo nodigt ze haar volgers uit om live in te bellen en deelt ze samen met haar gast hun ervaringen.

Ze heeft er nu 2 mooie seizoenen opzitten. En dat alles onder het motto “samen is beter dan alleen”. Daarnaast is Gwen ook een online personality die houdt van creëren, inspireren en entertainen met haar platformen als Instagram en TikTok.

De agent van Gwen is Thalia Posthumus. Neem vrijblijvend contact op via thalia@amillionfaces.nl

Presentator, Podcastmaker, Online Personality

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels (Rotterdam, 1990) is een online personality, presentator en journalist.Hij begint met schrijven gedurende zijn reis door Azië. De entertainment industrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: ‘Kaj’s Typetjes’. ‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Door zijn grote succes op Facebook, Instagram en YouTube heeft Kaj een groot bereik. Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’. In 2015 werd Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Kaj maakte in 2017 zijn televisiedebuut bij RTL. Hij presenteerde het programma ‘SOS Mijn Vakantie Is Een Hel.’

In 2018 presenteerde hij enkele programma’s voor Videoland waaronder ‘I Love You Tattoo’, De Beste Verleiders en samen met Yolanthe Sneijder-Cabau de populaire realityserie Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Na zijn eigen deelname in 2017 aan Expeditie Robinson mag Kaj tegenwoordig voormalig presentator Dennis Weening gaan opvolgen in het aankomende seizoen van Expeditie Robinson in 2019. Kaj is écht al zijn dromen aan het verwezenlijken want vanaf 2019 is Kaj Gorgels te zien in de theaters. Hier debuteert hij met zijn eigen one-man theatershow ‘Effe Relativeren’. Een theatershow waarbij hij op een cynische en sarcastische manier ingaat op het jongvolwassen zijn.

Momenteel stort Kaj zich helemaal in de wereld van podcasts en bestormd hij de top 5 met zijn twee podcast “Effe Relativeren” en “Geuze & Gorgels”.

De agent van Kaj is Thalia Posthumus. Neem vrijblijvend contact op via thalia@amillionfaces.nl

Presentatrice, Actrice

Nienke van Dijk

Nienke van Dijk (Den Haag, 1991) is presentatrice en actrice, bekend van o.a. Nickelodeon, Misfit 3: De Finale, Misfit De Serie en TikTok.

Al van kinds af aan is Nienke op het podium te vinden. Van die van het plaatselijke kinderkoortje, tot aan de Stopera waar ze op 11-jarige leeftijd met het Nationale Ballet optreedt. Later brengt Nienke de weekenden voornamelijk door bij Jeugdtheaterschool Rabarber, en ook na de middelbare school volgen verschillende theateropleidingen elkaar op. In 2014 studeert ze af aan de acteursopleiding Faaam, waarna ze kleine rollen speelt in onder andere de serie Celblok H en de film Prooi.

Haar interesse voor presenteren wordt aangewakkerd tijdens een mediaopleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier krijgt ze les in redactie, productie en het maken van radio- en televisieprogramma’s. In presenteren ontdekt Nienke een nieuw talent en dat blijft niet onopgemerkt. Nog voordat ze is afgestudeerd wordt ze in 2017 uitgekozen als nieuwe presentatrice van de jeugdzender Nickelodeon.

Sindsdien is Nienke hier vast zendergezicht en presenteert (live) tv-programma’s, zoals de Kids’ Choice Awards en Droomkamers, online video’s voor het Nickelodeon YouTube-kanaal en events zoals het Nickelodeon Familie Festival. In 2018 is ze met het programma De Viral Fabriek genomineerd voor de Gouden Stuiver tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Tegelijkertijd rondt ze succesvol haar studie af.

Haar passie voor acteren combineert ze moeiteloos met haar werk als presentatrice wanneer ze in 2020 een rol weet te bemachtigen in Misfit 3: De Finale, de derde speelfilm van de populaire jeugdreeks die als Netflix Original verschijnt. In 2021 wordt haar personage Tara ook toegevoegd aan de main cast van Misfit De Serie, een Netflix Original serie.

Inmiddels is Nienke een vrolijk, enthousiast en bekend gezicht onder een jonge doelgroep. Niet alleen door de Nickelodeon-programma’s en haar rol in Misfit, maar ook dankzij haar video’s op het socialmedia-platform TikTok waar ze ruim 260.000 fans achter zich heeft geschaard. Op haar Instagram en YouTube-kanaal laat ze geregeld een kijkje zien achter de schermen van haar veelzijdige werk. Ook neemt zij in het najaar van 2021 deel aan het nieuwe Zapp programma Hands Up.

Nienke’s brede interesse ligt in jeugd, film, tv, theater, media en mode.

Nienke haar foto is gemaakt door Jenneke Boeijink.

De agent van Nienke is Luna Abbink. Neem vrijblijvend contact op via luna@amillionfaces.nl

Foto credits: Soy Kroon
Presentator, Acteur, Online Personality

Robbert Rodenburg

Robbert Rodenburg (Bergambacht, 1998) is een online personality, presentator en acteur. Het zit in zijn bloed. Voorafgaand aan zijn 2-jarige opleiding aan de Film Actors Academy Amsterdam heeft Robbert in verschillende tv-programma’s gezeten zoals Brugklas en Dokters. Ook heeft Robbert rollen gehad in de bioscoopfilm Storm van Dennis Bots en in de serie De Vloek van Pegasus en Spangas.

Met zijn voorliefde voor social media bouwt hij de afgelopen jaren een grote following op via zijn Instagram. Hij werkt samen met nationale en internationale merken als Calvin Klein, Reebok, Scotch and Soda, PUMA en OPPO. Hij geeft zijn volgers een kijkje in zijn dagelijkse werkzaamheden, neemt ze mee op verre reizen en maakt ze aan het lachen met zijn alter ego - Pjotr.

Momenteel is hij een echte allrounder op het gebied van media en entertainment. Zijn Youtube serie ‘Open Kaart’ is een groot succes. Hij ontvangt gasten als; Dylan Haegens, Hugo de Jonghe en zijn grootste held André van Duin.

De agent van Robbert is Thalia Posthumus. Neem vrijblijvend contact op via thalia@amillionfaces.nl

Presentator, Programmamaker

Tim Senders

Tim Senders (Utrecht, 1990) is een veelzijdige presentator en programmamaker. Hij is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma Streetlab, Betreden Op Eigen Risico, Op avontuur met de Opa van Tim, Family Drop en Willem Wever. Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te toeren. In 2012 is Tim afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam.

Met zijn vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormde hij in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ‘ZO’ op Veronica en later heeft hij met deze drie vrienden het programma Streetlab gemaakt en gepresenteerd voor KRO-NCRV.
In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij zelfs een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring, hiermee zorgden zij voor veel opschudding in het televisielandschap. In zijn nieuwe YouTube serie Op avontuur met de opa van Tim gaat Tim op stap met zijn alleenstaande opa Frits (89). Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee op verrassende uitstapjes – van de Zwarte Cross, naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan.

De agent van Tim is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via saskia@amillionfaces.nl

Presentator, Programmamaker, Muzikant, Komiek

Daan Boom

Daan Boom (Utrecht, 12 november 1989) is programmamaker, muzikant en komiek. Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met theater en het maken van programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden de nationale Kunstbendeprijs met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 tourde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als sidekick in zijn show, schreef teksten en regisseerde ze. Daan is samen met zijn drie jeugdvrienden het programma Streetlab begonnen. Een programma waarin zij allerlei sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. In 2014 verscheen het programma ‘Streetlab’ voor het eerst bij de KRO-NCRV op NPO 3. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Tijdens het programma Streetlab hebben de vier vrienden geprobeerd internationaal door te breken als boyband genaamd Side2Side. Hierbij deden ze mee aan Das Supertalent, de Duitse variant van Holland’s Got Talent. Dat Daan muzikaal is laat hij ook zien met zijn deelname aan het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin acht BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. In 2017 presenteert Daan naast vier andere presentatoren het programma ‘Hotel Romantiek’ voor de KRO-NCRV, waar twaalf alleenstaande mannen en vrouwen op zoek naar liefde afreizen naar Zwitserland. In 2018 is Daan samen met Tim Senders begonnen met het presenteren van het programma ‘Betreden Op Eigen Risico’. Een jeugdprogramma waarin er een bucketlist wordt opgesteld met dingen die kinderen altijd al hebben willen doen, elke aflevering staat er iets uit die lijst centraal. In 2019 maakt Daan de succesvolle realityserie Kelderklasse 15 voor het YouTubekanaal van NPO3. Daan werkt hard aan zijn eigen theatershow 'De Eerste' die op 4 november 2019 in première ging. Zijn show stopt abrupt door de coronacrisis en dan besluit Daan om muziek te maken vanaf zijn zolderkamer. Zijn "zolderkamerconcertjes" werden een grote hit tijdens de crisis.
Daan had nog 1 grote droom: Rapper worden en Daan zou Daan niet zijn als hij daar geen werk van zou gaan maken. En zo ontstond The Dean. Zijn youtube serie waarin Daan gaat proberen om rapper te worden.

De agent van Daan is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Online Personality

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje (Den Haag, 2002) groeide op in de Belgische hoofdstad Brussel en verhuisde met haar ouders in de zomer van 2015 terug naar Den Haag. Daar zette ze haar middelbareschooltijd voort, waarna ze in mei 2020 haar einddiploma behaalde. Haar Instagram nam in diezelfde zomer een grote vlucht.

Inmiddels volgen honderdduizenden mensen haar op Instagram en TikTok, waar ze een kijkje in haar privéleven geeft en ze open is over hoe ze zich voelt en wat haar bezighoudt. Zo is Eloise gek op mode en shopt ze haar items het liefst vintage. Maar ook spreekt ze zich uit over onderwerpen als klimaatverandering en de huidige sociale druk in de samenleving.

Op dit moment volgt Eloise een voltijd studie aan The Hague Hotelschool in Amsterdam. Via haar Social Media kanalen wil ze laten zien dat ook zij een gewoon 18-jarig meisje is, en dat je - ook op Social Media - lekker jezelf mag en kan zijn.

De agent van Eloise is Thalia Posthumus. Neem vrijblijvend contact op via thalia@amillionfaces.nl

Presentatrice, Actrice

Froukje de Both

Froukje de Both (Amsterdam, 1972) is actrice en presentatrice. In 1997 werd zij bekend door haar rol van Mariet in de populaire tv-serie ‘Goudkust’. In de jaren die volgde vertolkte Froukje de rol van Agnetha in de hitserie ‘Costa’ te vertolken en had ze een hoofdrol in de politieserie ‘Missie Warmoesstraat’. Daarnaast speelde zij verschillende gastrollen in series als ‘Baantjer’, ‘GTST’ en ‘Voetbalvrouwen’.
Froukje begon met presenteren in 2000, toen ze voor Net5 het programma ‘Blind Match’ presenteerde. Vervolgens presenteerde ze verschillende programma’s waaronder ‘Zo goed als nieuw’, ‘Starstrippers’, ‘Loods 7’ en ‘Boobytrap’. Na de succesvolle start van haar carrière was Froukje 10 jaar lang radio-presentatrice bij Radio 538 waar zij, samen met Niels Hoogland, het vrijdagavond programma ‘Niels & Froukje’ verzorgde. Het leverde haar tot vier keer toe een nominatie op voor de Zilveren Radio Ster voor beste radio presentatrice.
Vanaf 2007 is Froukje werkzaam bij RTL, waar ze verschillende grote programma’s presenteert. Zo is ze het gezicht van ‘TV Makelaar’, ‘RTL Boulevard’, ‘de Grote Improvisatieshow’, ‘RTL Woonmagazine’ en ‘Eigen Huis en Tuin’ is Froukje voor en presenteert ze programma’s als ‘Ik kom bij je eten’, ’10 jaar jonger in 10 dagen, ’Nederland Vertrekt en ‘Ben ik te min?’.

Froukje is al ruim 20 jaar niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisielandschap en is nogsteeds regelmatig te zien in verschillende programma’s. Momenteel presenteert zij het woon en lifestyle programma ‘Eigen Huis en Tuin, Lekker Leven’, wat elke dag om 17.00 uur te zien is op RTL4.

De agent van Froukje is Thalia Posthumus. Neem vrijblijvend contact op via thalia@amillionfaces.nl

Presentator, TV-kok, Acteur

Hugo Kennis

Hugo Kennis (Eindhoven, 1986) is acteur, presentator en kookgek. Hugo volgde een koksopleiding en studeerde Horecamanagement in Eindhoven en Tilburg. Zijn tweede passie ontwikkelde hij aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waar hij naar de Musical- en Theater academie ging. Voordat Hugo zich op het koken stortte heeft hij in veel verschillende musicals gespeeld.

Eten is voor Hugo altijd meer geweest dan een noodzaak: hij ziet het als een beleving. Voor mensen koken geeft hem naar eigen zeggen extreem veel voldoening. Hugo’s grote droom is om ooit volledig zelfvoorzienend te leven. Met zijn eigen moestuin, kas en kippen wordt die droom langzaam maar zeker werkelijkheid.

Hugo is onderdeel van het kooktrio de Worsten van Babel samen met zijn vrienden Marius en Jasper Gottlieb. Ze waren onder andere te zien op 24Kitchen met hun programma ‘De worsten van Babel on Tour’ waarin ze een culinaire reis door Europa maken. Daarnaast was hij ook alleen te zien bij 24Kitchen, bijvoorbeeld in 'Wat Eten We Vandaag' en was hij de vaste kok van het RTL liveprogramma '5 uur live'. Momenteel is hij te zien als vaste kok bij RTL programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven dat dagelijks om 17.00 uur wordt uitgezonden op RTL4.
In 2020 heeft Hugo twee kookboeken uitgebracht. 'T Waanzinnige Kinderkookboek' samen met Mark Haayema en 'de Worsten van Babel koken overal' samen met Marius en Jasper Gottlieb.

Tot slot kan je Hugo natuurlijk kennen als winnaar van Expeditie Robinson 2019.

De agent van Hugo is Romée Krakeel. Neem vrijblijvend contact op via romee@amillionfaces.nl

Presentatrice, Podcastmaakster

Mandy Woelkens

Mandy Woelkens (Den Haag, 1989) is presentatrice, podcastmaakster en managing editor bij Cosmopolitan. In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universtiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt Mandy zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. In 2015 is Mandy uiteindelijk presentatrice van de festivalverslaggeving van 3FM. In 2016 begint zij bij Q-Music als radiomaakster, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes en &C TV.

Samen met haar partner, Roos, maakt ze nu de populaire podcast ‘Couple Goals’ . Hierin spreken zij met allerlei verschillende stellen. Hoe leerden ze elkaar kennen? Waar maken ze ruzie over? Wat is er nou zo leuk aan de ander? En bestaat er eigenlijk wel zoiets als ‘couple goals’?

Mandy is een creatieve duizendpoot die maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar wil maken. Ze staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Zo is ze spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit.

De agent van Mandy is Luna Abbink. Neem vrijblijvend contact op via luna@amillionfaces.nl

YouTuber, Presentatrice, Actrice

Quinty Misiedjan

Quinty Misiedjan (Amsterdam, 1996), beter bekend als Quinsding op het internet en voornamelijk actief als YouTuber, presentatrice en actrice.

Na het behalen van haar VWO diploma werd Quinty uitgeloot voor de studie Geneeskunde en besloot ze te beginnen aan een YouTube kanaal. Eind 2014 begon dit al langzaam aan op te bouwen, maar vanaf begin 2015 is zij actief bezig met het maken van content voor haar kanaal Quinsding.

Op haar YouTube kanaal zie je Quinty op haar best. Quinsding is een YouTube kanaal gevuld met herkenbare situaties; comedy sketches, samenwerkingen met andere YouTubers, maar allerbelangrijkst veel vrolijkheid. Alle video’s worden volledig door Quinty zelf gemaakt en al snel werkt ze zich naar de top van de Nederlandse YouTube community.

Quinty werd hierdoor al snel opgepikt door merken als Vodafone waarmee zij mooie samenwerkingen heeft gedaan en Netflix die haar als influencer grootheden heeft laten interviewen.

Naast haar YouTube kanaal is Quinty presentatrice. In het verleden van ‘Zapp Skills’ en ‘Club Hub’ op NPO3. Ze presenteert programma’s voor MTV, KRO NCRV en BNN VARA. Of dat alles is? Nee. Tegenwoordig mag zij ook documentairemaker op haar cv schrijven. In opdracht van War Child maakt Quinty de documentaire ‘Getekend voor het Leven’

De kracht van Quinty zit in de positiviteit waarmee ze haar video’s benaderd en de manier waarop ze haar volgers oproept en inspireert hetzelfde te doen.

De agent van Quinty is Thalia Posthumus. Neem vrijblijvend contact op via thalia@amillionfaces.nl

Actrice, Zangeres, Presentatrice

Romy Monteiro

Romy Monteiro (Utrecht, 1992) is zangeres, presentatrice en actrice. Haar hele jeugd is zij omringt geweest door muziek, maar Romy koos ervoor een marketing opleiding te gaan volgen. Na haar opleiding deed ze in 2014 mee aan The voice of Holland waarmee ze haar eerste stap in de entertainment business zette. Na haar deelname kreeg ze de hoofdrol in de succesvolle musical The Bodyguard, waar ze twee jaar in gespeeld heeft en in 2016 zelfs een Musical Award voor won voor Aanstormend Talent.

Met haar moeder Antje Monteiro deed Romy mee aan het programma Dance, Dance, Dance en in 2017 vond Romy ook een passie voor presenteren. Ze presenteerde Mijn Vader Is de Beste en samen met Buddy Vedder vormt ze nu al jaren een presentatieduo voor het Junior Songfestival en Lang Leve De Muziekshow. Ze presenteerde met Frits Sissing de afsluiting van de uitmark: de Musical Sing-A-Long, met Johnny de Mol presenteerde ze het SBS programma DanceSing en ze was coach van het programma It Takes Two, waarin bekende Nederlanders het muzikaal tegen elkaar opnemen.
In 2020 presenteerde ze met Kees Tol de Hit Kwis en ze is een graag geziene gast of zangeres in diverse tv programma's als Oh wat een Jaar, I Can See Your Voice of het Max Kerstconcert.

Romy heeft vele passies, maar is in 2021 zich ook meer gaan richten op de muziek. Haar eerste Nederlandstalige single 'Hij Was Voor Altijd' bracht ze uit en is bezig met nieuwe muziek.
Met al deze verschillende facetten in de media is Romy allround te noemen en daarom staan er nog mooie nieuwe uitstapjes gepland voor 2021.

De agent van Romy is Lisa Post. Neem vrijblijvend contact op via lisapost@amillionfaces.nl

Kook-trio

Worsten van Babel

Hugo Kennis, Jasper Gottlieb en Marius Gottlieb, een berucht kook trio dat een online kookprogramma maakt en culinaire theatershows opvoert onder de naam Worsten van Babel. Drie vrienden die ontzettend veel van eten houden.

“We hebben dus ook een kookprogramma gemaakt. Omdat het allemaal niet zo serieus hoeft. Oké misschien niet een maak-het-lekker-zelf kookprogramma, maar meer een om te laten zien dat je gewoon lekker moet experimenteren in bed. En in de keuken.”

Voor hun kookblog De Worsten van Babel laten Hugo Kennis, Marius Gottlieb en Jasper Gottlieb zien dat koken niet zo serieus hoeft te zijn maar dat je juist moet experimenteren! Met natuurlijk een knipoog naar alle kookprogramma’s die je normaal gesproken ziet.

Tegenwoordig is ‘Worsten van Babel’ een heus televisieprogramma op 24Kitchen. De jongens gaan in ‘De Worsten van Babel on Tour’ op een culinaire reis door Europa. Dit was een groot succes waarop ‘De Worsten van Babel op de camping’ volgde. Waar zij elke week met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings rijden op zoek naar ingrediënten om een origineel en smakelijk camping maaltje te maken. Op elke camping verzamelen De Worsten de ingrediënten voor een gerecht bij de gasten, in ruil voor een plekje aan tafel.

De jongens van de Worsten van Babel zijn via A Million Faces te boeken als acteur, boyband, presentator, kok, culinair expert, host of dagvoorzitter. Ook kunnen ze voor u filmpjes op maat maken! En lezen ze graag kinderen voor.

De agent van Worsten van Babel is Luna Abbink. Neem vrijblijvend contact op via luna@amillionfaces.nl